Merhabalar kızlar ben 6 aylık evliyim ve evlendiğim günden beri hiç korunmadım ilk ay kesin gebelik gözüyle bakıyordum korunmadığım için ama anladım ki öyle hemen olmuyormuş😏 bir iki ay çok kafaya taktım negatif görünce ağladım falan doktor kontrolüne hiç gitmedim. Ama bildiğim belirli bir sorunum yok sadece adet zamanları ufak kistlerim oluyordu o da normalmiş geçiyordu sonra. Biraz fazla kilo sorunum var acaba ondan mı diye düşünmeye başladım. Diyet yapmaya karar verdim yediklerime dikkat ediyorum artık. 25 ine de doktor randevusu aldım kontrol için. Sonra Instagram da c-life bitkisel macun diye bir sayfa gördüm. İçeriğinde Adaçayı, Aslanpençesi, Civanperçemi, Çörekotu, Hayıt Tohumu ve Özel Çam Balı bulunuyormuş. Yorumları çok güzel ve çevremde kullananlarda baya memnun bebek nasip işi tabiki ama onun dışında yumurtalıklara da çok faydası varmış. Sizce ne yapmalıyım. Biraz daha bekleyeyim mi? Yoksa kontrol ettireyim mi doktora? Çevremdeki herkes bebek haberi soruyor bugün kayinbabam bile artık torun sevmeyelim mi diye laf atmış eşime artık çok kafaya taktım 😔 sipariş vermeyi düşünüyorum ama nasıl ilerleyeyim sizce?