Zeynep12- Yeni474747 sağlıgında hiçbir problem yok suan doktorum fazla kilo da alırsa dogum zor olur dedi ama geriden geliyor biraz dedi bende korktum tabi birde ilk gebeliğim ondan sanırım daha evhamlı oluyoruz☺️
7676 Zeynep12- benim oglum 38+6da dogdu ve 2270 gramdi ama cokt saglikli masallah cok dert etmeyin önemli olan saglikli olmasi
Zeynep12- 7676 öyle tabiki inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelir sağlıkla büyür teşekkür ederim 🙏🏼
-MinikMucizem- Zeynep12- bende oğlumu 2.500gr doğurmuştum canım 45 cm di 38. Haftada dogum yapmıştım hiç bir sorun yaşamadık çok şükür şimdi 7 yaşına girecek teyzesi abi oluyor içini ferah tut 😇😇
monnas Zeynep12- 41 de doğurmuştum, 2900 gram. kuzenim 40′ta doğurdu 2500 gram. ikisi de maşallah turp gibiydi. ne küvez ne sarılık çok şükür bir şey görmeden çıktık hastaneden ertesi gün 👍🏼
buseozmen Zeynep12- hiç bir problem yok, gayet sağlıklı bir bebek, doktorunuz herhangi bir problem yok dediyse kilonun da gerçekten bir önemi yok ben de 32 haftalık hamileyim sağlıkla gelsinler inşallah :)