Seda_nrr incirannesi21 yok kız yok limon kadar ultrosonda büyüteçle bakılıyor ya 😂😂 o yüzden büyük gibi duruyor onu demek istedim karpuz doğacağı zaman oluyor 😂
incirannesi21 Seda_nrr heee tam tam şimdi anladim kız ne bilim daha bismillah ilk bilmediğim çok şey var hepsini burdan öğrencem inslalah ama korkuttu ha azda satım kaldim😆
Zeynep69 HavvaDemirr merhabaa kusura bakma yeni görüyorum fatih öğüç fertillife elçim hocaya gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim sen 😊
Seda_nrr incirannesi21 valla haklısın benimde daha ilk burda ne okusam koşup doktora soruyorum doktor beni almazssa diye korkuyorum 😂
Gzm14 G-S-E-Y anladm ben imkanmdan dolayı özele gitmedim ama ekrem beyden memnunun özelde metroda ferhat erolu birde altınkoza da ersin bey var onlar iyi diye biliyorum aklınızda bulunsun hatta ersin beyde gelinimiz doğum yaptı
lentil Yagmur1402 ayyy çok güzel ya ben daha 10 gün sonra fln gitmeyi düşünüyorum doktorların negatifliklerini duymamak için ama bir yandan da merak içindeyim 🙄 beta değeriniz kaçtı peki belki bende ona göre erkene alırım. Sizle 1 gün var aramızda sadece
Yagmur1402 lentil canım ben geçen hafta pazartesi gittim 1000 di sonra sağlık ocağında verdim 2 gün sonra 3774 çıktı
G-S-E-Y kucukadam ben henüz bi doktora karar veremedim o yüzden sordum ablamda oraya gidiyor ama bilmiyorum 😏
kucukadam G-S-E-Y benim çevremde de giden var memnunlar. İlk gebeligimde şehir hast gittim, böyle ilgilenmediler. Düşük yaptım. Muzaffer hoca ilgileniyor memnunum 😊