incirannesi21 Seda_nrr ben daha görmedim sarıyı ama yeşil şuan misket kadar bisey sanırım rabbim karpuzları lahanaları da göstersin inslalah amin de kiz😁🥰😁😁
Zeynep9120 Hatice68 canım kan tahlillerim cok iyi artışlar kat be kat masallahh cuma keseyi gormeye gidicez dua edinde bi sorun cıkmasın korkuyorm cok
Hatice68 Zeynep9120 ay inşallah beta hcg hormonu yüksek çıkıyorsa insallah kesesi de oluşur fındığın duam seninle rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah 😍🥰
Dilara8228 Nejlaoyku Bebekler ayni gün doğacak galiba ❣ benim sezeryan ama gunum belli sizin ilk mi 😊
Dilara8228 Gamze_zeynep Ben bismile gidiyorum canım doktorun özel klinigi var ama doğumu Genesiste yapıyor
Sumisalii Melekem merabalar dokgorunuz tahminde bulundumu peki bebek nasil di siz gorebildinizmi yani buyuklugu herseyi olusmusmuydu yoksa kucuk daha ef parcasi gibimiydi
Dogalnaz Kaymazzz incir büyüklüğündeyiz 🙋🏻♀️Rabbım sağ salım elımıze almayı nasıp etsın işallah…🤲🏻🌸(amin)
Moongliht Kelebek55 dünya hastanesinde mehtap hocaya gidiyorum çok iyi ve ilgili Bi doktor öneriririm