Kizlar ben hem özelde hem başakşehir cam ve sakurada takipliyim. Ptesileri özele cuma günleri devlete gidiyorum. Geçen p tesi özelde bebek kilosu 3.500 du,cuma devlet 3.800 dedi. Hiç aşırı kilo alıyor falan demedi. Bugün yine özelde randevum vardı 3.600 olmuş biraz kilosu fazla dedi doktor. Nst temiz sancı yok bebek hareketleri iyi suyum da iyiymiş. Cuma günü sabah erken gel kilo alımı böyle olursa yatisini yapabilirim dedi suni ile sanırım baslatmak istiyor. Ee benm acilmam sancım yok.. aynı gün 2 30 da da cam ve sakura da randevum var. Ne yapayım Allah aşkına bı akıl verin. Ben özelde istemiyorum doğurmak hem 2.300 normal doğum, 3600 lira sezaryen fiyati hemde yenidoğan bakım ünitesi yok.. cuma günü devlete gidip durumu anlatsam 41+0 i beklemeden yatış yaparlar mı acaba. En son gittiğimde o haftaya kdr bekliyoruz dedi. O süre zarfında kakasını yer mi bebek . Napcam kafam çok karışık. Ya da cuma.ozele hiç gitmiyor direk devlete gidip bebek hareketleri ve suyu iyiyse ptesi yalandan sancım var diyip acilden mı giriş yapsam cam.be sakuraya,nst de çıkar gerçi sancimin olmayışı ama gaz sancisiymis anlamamisim tedirgin oldum geldim derim diyorum. Ne diyorsunuz fikri olan yazabilir mi 🙈🙈🙈