selimsarea Burcu-2910 yok canım çünkü bir daha aynı şeyi yaşamak en son istediğim şey ama o kadar çok istiyorum ki inşallah en yakın zamanda hamile kalırız evlat o kadar güzel bir şey ki Allah hepimize nasip etsin
Burcu-2910 selimsarea amin canım ya vallahi bende çok korkuyorum ama kendımı ona kaptırmak istemiyorum
Burcu-2910 Serraa123 canım İnan bilmiyorum çünkü doktor yoktu gittiğimde boş boş eve geldim Allahtan bişe olmazsa yarın gidecem sen anlıyorsan atiyim bi baksan 🤷♀️
selimsarea Burcu-2910 bende çoğu kişide şey okudum bir kere düşük yapmış doktoru kan pıhtılaşman olabilir diyip ilaç başlamış 2. Gebeliği düzgün gitmiş doktor en az 2 ve 3 olursa test yapıyor diyip ilaç başlamış yani bize niye öyle yapmadılar onu da anlamadım
fethiyeli48-48 serenty_123 kanları kaybetmek değil de alırken pıhtılaşmıştır muhtemelen kanınız hemoliz olmuş .
Serraa123 Burcu-2910 sanırım Sende de pıhtılasma var canım doktorun daha iyi bilir onunla bir görüş bakalım ben görüştüm bugun pıhtılasma varmış gebe kaldığımda corapirin artı göbekten iğne vurulcakmısım insallah bu sefer sağ Salim elimize alırız🙏😇
selimsarea Burcu-2910 Allah Allah ya gerçekten eskiden hiç bu kadar olduğunu sanmıyorum bunların suan çok artık dış gebelik kimyasal gebelik boş gebelik düşükler Allah sonumuzu hayır etsin ya
Smyrayldrm Burcu-2910 bende 14+1 haftalık bebegımı kaybettım benımde patolojı sonucum cıkmjstı doktorum bsy demedi ve aradım gerı donus yapmadılar ultrosyandan baktı 1 hafta snra temıx ddı 3 ay snrada hamıle kalabilirsin ddj
selimsarea Burcu-2910 aynen öyle senin kürtajdan sonra regl düzenin nasıl hep aynı gün mü olursun önemi gelir yoksa geçikir mi
Aycicegim Burcu-2910 pamukpamukoldum Amin hepinizden Allah razı olsun Rabbim hayırlısı ile evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Burcu-2910 selimsarea gecikti canım antibiyotik falan da içtim ya ondan gecikti bide canım ama gecikme falan oluyor yanş
selimsarea Burcu-2910 benim ilk kürtaj olduğumda 3 gün 5 gün öne geliyordu bir de 1. Ve 2. Geçilmedi şuan 3. Regl olmam lazım 2 gün geçti
Smyrayldrm Burcu-2910 nıe Red geldk acaba bende arıyrm sureklı gun gecıyo kılınıge gdcm yarın ogrenmek ıcın arıyrm donmuyrlad
Burcu-2910 Smyrayldrm ben gittim bugün canım dedikş o gün içinde birden fazla tüp kan verdin için donmuş kanınız dedi