Beruz Merhaba devlet hastanelerinde kontrollerde ultrason görüsünü resmini veriyolarmı bilginiz varmı
34_21_23 Beruz evet veriyorlar ama çoğu hastanenin usg görüntüsü iyi olmadığı için fazla anlaşılmıyor 😅
Ates21 Beruz öyle bı ultrason resmi veriyorlar ki içimdeki bebeğimi göremiyorum hiç o kadar kötü bı cihaz o yüzdn özele gidiyorum bebeğimin herseyini goruyorum
Anamur Veriyorlarda neresinde ne var anlasilmiyo siyah bi kagıt iste ben 6. Ayima kadar özele gittim kontrollere hastanem uzak diye devlete gittim devletten devam ediyorum 😄
umaydurununannesi Beruz bende ıstedım veremem dedı sonrakı gıdısımde esım hıc gormedıgı ıcın merak edıyo bı kere verırmısınız dedım 12 haftalıkken verdı sonra ozele gıttık esım gorsun doye orda devam ettırıyo
Kbrasmskbyrktr Beruz ben özellikle istiyorum da cikti veremiyoruz bozuk ama sen telefonun ile cekebilirsin diyorlar her defasında bende telefonla çekiyorum vermeseler bile sen telefonla çekmek istediğini söyle o konuda yardımcı olurlar
Beruz Hamileadayibiranne hmmm teşekkür ederim bende gitmeyi düşünüyorum ama göremeZsen diye endişeymiştim