PembeLia Benim cildim aşırı hassaslaştı bu süreçte, bu durum normal mi geçiyor mu ileride çok merak ediyorum.
Smyd PembeLia 21. haftadayım çok bir değişiklik yok sanki ama eskiye nazaran daha çok kuruyor cildim.Sanki soğukta kalmışım gibi... Nemlendirici sürmek gerekiyor.
KezibanUan PembeLia canım bende kırmızı benekler çıktı dönem dönem ama hemen geçiyolardı bide adet olcağım zamanlar sivilce çıkıyodu 2-3 tane adet olmama rağmen çıkıyodu geçiyodu pek değişiklik olmadı lekelenme aşırı sivilcelenme olmadı
Faziletttt PembeLia cnm benimde erkenden lekelenmem oldu yüzümde eski kadınlardan oğlun mu olacak diye soruyorlar bende nedenini sorunca popon büyümemiş yüzünde lekeler olmuş diyorlar doktorda %90 erkek dedi ama bilmiyorum artık
PembeLia Smyd Evet Benimde kuruluk oluştu sanki bu genel olarak hamilelikte veya Doğumdan sonra meydana muhakkak geliyor. 🙂
Lilium ya benim son zamanlarda acayip derecede sivilce isilik gibi birşeyler çıkmaya başladı alnımda bir de bacaklarımdaki deri geçen hafta döküldü kepek gibi soyuldu. 34. hafta
Bahar54 Benimki guzellesti eskiye gore. Normalde pek su icen bi insan degilim ama hamilelikte fazla fazla icmeye calisiyorum o yuzden cildimin nem dengesi yerine geldi😊
PembeLia Faziletttt Güneş kremi kullan canım inşallah geçer Doğumdan sonra kimisi geçer diyor kimisi geçmez.🤷🏼♀️
Lilium PembeLia bendeki mi? Sabahları yüzümü yıkadıktan sonra ve duştan çıkınca nemlendiriciyle masaj yapıyorum ama yine de böyle oldu. Yediğim birşeyden mi anlamadım.
PembeLia Lilium Olabilir aslında, yüksek ihtimal hormonlardanda olabilir hamilelikte herşey oluyor derler.
Fatma_kahve Benimde yüzüm lekelendi gebelik maskesi deniyormus. Bana da tam tersi herkes kizin mi olacak diye soruyor kiz annenin güzelliğini alırmış belli falan diyorlar 😊 popom cok büyüdü ve çatladı ama karnim hic catlamadi
Elcnerdgn 22haftalığım cildimde bozulma falan olmadı sadece cildim kurudu ki ben cildi yağlı olan bi insan bazen çok kuruyor