Cylncyln_01 Eci Ben yaptım ama çıkmadı hurafe onlar canım ben istemedim gorumcem yaptı banada ama tutmadı
tazeanneew Eci benim , ablamın 2 çocuğu, eltimin , yengemin vs hep doğru çıktı artık tesadüfmüdür bilemicem ama doğum yaşlarımız bile doğru çıkmıştı
42_Saripapatya_42 Hamileliğimin başında Hem arkadaşım hem kardeşim yaptılar kiz cıktı ama oğlum olucak🤭şu minderin altına bıçak makas konulan dan da yaptılar ondada kız çıkmıştı ama cinsiyeti erkek 🤭
tazeanneew minikprensimmm123 nişanlı veya evli birinin ((evliyseniz kendi altın alyansınızı) saç telinizi geçirip göbeğinizin üzerinde biraz gezdirip bebeğin olduğu yerde hafifçe yukarı kaldırın hareket edicek yuvarlak çizerse kız ileri geri giderse erkek inanış tam böyle 😂 ama yüzüğe hadi kız çık hadi erkek çık diye bakmayın enerjiyi yollarsanız yanılırsınız mümkünse başkasına yaptırın
Eci minikprensimmm123 Anne adayı sırt üstü yatırılır. Bir ipin ucuna düz bir alyans bağlanıp anne adayının göbeğine sarkıtılır. Yüzüğün sallanışına bakılır. Yüzük sağa sola sallanıyorsa bebeğin cinsiyeti kızdır. Yüzük ileri geri sallanıyorsa bebek erkek olur
Eci Devrim47 Anne adayı sırt üstü yatırılır. Bir ipin ucuna düz bir alyans bağlanıp anne adayının göbeğine sarkıtılır. Yüzüğün sallanışına bakılır. Yüzük sağa sola sallanıyorsa bebeğin cinsiyeti kızdır. Yüzük ileri geri sallanıyorsa bebek erkek olur
NurrA Ben bu alyansı bekarken öylesine yapmıştım avuç içine yapılıyor nişanlı birinin yüzüğü ve senin saç telinle 3 çocuk ilki kız çıkmıştı hamile olunca yaptım yine kız çıktı çin takvimi vs ne yaptıysam hep kız şuanda da 36+5 kız 😃