Aysegultogrul Merhaba 25 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini dünden beri hissedemiyorum dün gece yatarken bi ara hissettim ama bugün hiç kıpırdama yok çok korkuyorum birşey olmaz demi böyle olunca da strese giriyorum bu durumu yaşayan var mı??? 😒😒
Nuray23 Aysegultogrul 26dayken 1 gun boyunca hissetmedim gecesinde normale donmustu. Icim rahat etsin dersen saglik ocaginda kalbini dinlet. Ben gidip dinletmistim aksam oldugundan hastane acile gitmistim .
iremibrahim Aysegultogrul dün bu yüzden acıle gittim dediği şey 28.dem önce hareketleri Küçük olur soluna yat 20 dakıka tut 2 kere hareket ederse sıkıntı yoktur dedı
ecevecev21 Canım benim buraya yazmak yerine en yakın hastaneye gidip kontrol olman daha sağlıklı olur bence.♥️ İnşallah hiç bir şey yoktur sağlıklıdır kötü düşünme yine de kontrollü olmak lazım.
Aysegultogrul ecevecev21 bugün de takip edicem çikolatada yedim ama bi hareket hissedemedim ara ara sadece ufak ufak hareket oluyor gaz gibi sanki ne bileyim yaa yarın gidicem sağlık ocağına emin olmak için ay çok strese girdim
Leylim 30.hafta bitmek üzere hala hareketleri düzenli değil bazen iki gün hissetmediğim oluyor stres yapmayın düzelir inş💙
Glhnttr Stres yapınca bebekte hissediyor o zaman hareketi yavaşlıyor. Göbüşler okşamak onunla konuşmada ben etkisini gördüm bazen bende hissetmiyordum göbeği okşayıp oynayıp konuşunca az da olsa tepki veriyor ☺️