Melofer Merhaba güzel anneler❤️ ben bir şey merak ediyorum benim gibiler yorumlaşabilir miyiz🤩 Bebeğim 1 hafta ileride gelişiyor, doğum planlaması son adet tarihime göre mi olur yoksa geliştiği ölçüte göre mi?🤔 Bilgilendirir misiniz lütfen❤️
Swlatmn Melofer merhaba canım benimkide 2 hafta önden gidiyor en başından beri ama doktorum hiç erken olur demedi sadece çok iri olursa normal doğumda çok zorlanırsın dedi çünki ben kendim minyonum ve çok zayıf hamile kaldım şuan 30+3 deyim bakalım ilerleyen haftalarda nolur
Bsmlh Melofer kaçıncı haftadasınız eğer ara kapanmazsa son zaman dr söyler sıze ama genelde bebekler bellı zaman sonra haftasıyla uyumlu hale geliyorlar
Bsmlh Swlatmn ay aynı gündeyiz size birşey sorabılırmıyım benım sabahtan berı kaşığım ınce sızlıyor karnımın ıvı açıyor bebegım hareketlı ama gazda var gibi tuhafım sizde varmı acaba normalmi bilemedim🥰
Swlatmn Bsmlh canım ben ilk günden bu yana hiç bir hareketimiz kısıtlamadım temizlik cam kapı silme yürüyüş bütün herşeyim devam ettim hatta günlük 3 saat kadar yürüyorum ama 30.haftayla birlikte yalancı sancıları başladı ve 25.haftadan bu yana kuyruk sokumumda çok ağrı var doktoruma söylediğimde takviye magnezyum verdi çok iyi geldi ama bu hafta yalancı sancılarım başladı her akşam aynı saatte 1 kere giriyor kasığım falan da ağrıyor ama ben kendini çok dinleyen biri olmadığım için açıkçası çok umursamadım can taşıyoruz neticede vücudumuz değişiyor ama ben şöyle yapıyorum çok alakalı değil ama konuyla özeldeki muane e gitmeden önce devlete gidiyorum 1 gün öncesinde orada ki ölçümlerle özeldeki ölçümler arasında fark oluyor devlette daha da fazla çıkıyor bebeğimin kilosu bakalım hangisinin ki doğru çıkıcak artık hayırlısı ile doğduğunda görücez🙈
Bsmlh Swlatmn o zaman bende basladı yalancı sancılarım cünkü gaz ilacımı felan içtim suan geçti ama yazdıgımda korkuyordum😔 ben hep yattım suyum az direnç var devlette evet Fazla cıkıyor canım ama doğumda çok yanılıyor devlet benım dr makınesi 4d hep renkli bakıyor oynama olmaz dedi ama dayanırsa inşallah göreceğiz 🤲🥰 cevapların için çok teşekkür ederim geçti demek bu aylar yalancı sancı gaz fazlalaşıyor bende carsamba gidicem dra
Bsmlh Swlatmn 1.400 dedi canım direnç kırmıs biraz ama kaldırmamış beslenmesı şak diye kesılecek dedi suyumda az benım allahım büyüktür 30+4 olunca bakım kilo ve su ne alemde olacak