Emel38 Yasinimm masallah..gebelik şekeri olmaz inşallah..benimde canım çok şey istiyor ama kontrol ediyorum bebek için..
YaseminBatrk Yasinimm 900 gr çikolatadan sonra bebiş kanınızda çıkmak İÇİN saldırmadı mı 😅😅 ben 1 gofret yiyeyim savaş çıkıyor içimde ama bak şimdi sen çikolata dedin canım çekti gidem de yiyen ☺️☺️
BurcuLice Yasinimm amanin dikkat esin şekeriniz çıkmasın bende bazen yiyorum tatlı şeyler ama o kadar yemedim şuana kadar
Yasinimm BurcuLice inşallah ya bu hafta sağlık ocağına gitcem tetonoz için o zaman şeker testini de söyler ne zaman yaptıracağımı 🤦♀️😪
Smyra- Yasinimm demek yanlız değilmişim gece 1,2 uykuda uyanıp yiyorum bişey bulamayincada agliyorum🤣😅hiç karartigim biseu olmadı ama kim sorsa ayy hiç sorma kız herşeyi kararttım diyorum akahahahahha nazar var sonuçta gizlemek gerek akrabadan
BurcuLice Yasinimm ben korka korka yiyorum ama bazen tutamıyorum kendimi ☺️😬 napim kaçıyor yani sağlıkla gelsinler inş
Emel38 Yasinimm 3 hafta sonra şeker yüklemen var..bence dikkat et..abartma yemeği..bebeğe zarar verme..şekerin yararı pek yoktur çünkü..bebeğe yararlı şeyler ye..
MiniCooperAnne @Yasinimm Valla ben de bir tepsi bol limonlu kek yaptim. Ustune de cikolata sosu ve de bolca hindistan cevizi koydum. Koca tepsiden ceyrek kaldi sabahtan beridir.😂😂😂😂🤰🏽
Cigdemmom Yasinimm kız 23 haftalık hamileyim bebeğim 550 gram yediğin çikolata bebekten büyük 😅😅 yapma yanarsın 😅🤪