Hamileadayibiranne Hiç kilo almadım kusmaktan göbekte var mı desem yok mu bilmiyorum🤣🤣 çok hafif çıkıntı oldu bu hafta 15+4
Mucize_anne32 Bizim çıktı ben burdayim diyor 🤰 çok şükür Rabbime nasıl gidiyor kızlar benim bir kaç gündür tekrardan başldi bulantı herşeyi yiyemiyorum açım ama canım bişey istemiyor
tazeanneew [silindi] işte aradığım cevap işte ben 😂 bebek değildir o göbektir diyeceklere cevabım 44 kiloyum teşekkürler bebek işte 😂
dlnyny Minik_kalplim_ biz 5 aylık olmamıza rağmen daha yeni büyüdüğünü hissediyorum o da genelde oversize giyen bir insanım dar giydiğim zaman şok geçiriyorum karnım ne kadar büyümüş diye😅😅🐻
Merineri Benim çok çabuk çıktı karnım ilk gebeliğim ve kilolu değilim. 😅😅😅 şuan hamile görüntümüz var, 17+4 olduk bugün 💕
escmrk Minik_kalplim_ bi anda 5 kilo alınca hemen bel çevrem genişledi ve göbeğim çıktı ne kadarı bebek çözemiyorum 😂
OzgeAlya Minik_kalplim_ 1 2 hafta öncesine kadar göbek yoktu Nasıl çıktı anlamadım 🤷🏻♀️ uzaninca bile belli oluyor normalde oturdugumda çok göbeğim olmamasına rağmen göbeğim 3′ e katlaniyordu🤣 şimdi yarım futbol topu gibi ne büyük ne küçük 🥺