Deryas89 Merhaba anneler♥️ Aranızda gebelikte hiç sıtma yaşayan oldu mu? Ben bir kez gebeliğin ilk başlarında olmustum. Bir de şimdi 14 haftalıgım bir kez daha yaşadım. Böyle sabaha karşı resmen içim titredi sıtma gibi. Normal mi acaba?
Dilek0809 Deryas89 ben yaşadım üç dört kere sabaha karşı aşırı derece titreme oldu ama ben ne zaman duş alıp vücudumu yağlasam olduğunu farkettim şimdi geceleri yağlama yapmadan yatıyorum bir daha olmadı. Olduğu an aşırı derecede kasılma oluyor çok korkmuştum ama herhangi bir sorun yaşamadım sonrasında
Demir06 Deryas89 sıtma dediğiniz sivrisineklerle falan bulaşan sıtmamı o böyle basit bir hastalık değil bildiğim kadarıyla,geçmiş olsun ama başka bir hastalık olmasın doktor teşhis koydu mu
Muratnannesi Deryas89 10 gündür çektiğim şey. Bıktım korktum yorgunluk uykusuzluk halsizlik. Tir tir titriyorum idrar yolu enfeksiyonuymuş iki gündür ilaç kullanıyorum çok şükür iyiyim artık
Dilek0809 Deryas89 normalde üşüyen birisi misin ben çok üşürüm mesela belki gece üzerini açmışsındır yani ben de yaşadım insan bi tedirgin oluyor ama dediğim gibi ben sorun yaşamadım