balbocegim27 Merhaba 6 hafta 6 günlük gebeyim bugün kontrole gittim üstten ultrasonla baktılar kese de bebek te görünmedi daha önce başına böyle birşey gelen varmı sizin genişler kaçıncı hafta da göründü ultrasonda
Zumra45 balbocegim27 canım normal haftaya gel demıstır doktorunuz muhtemelen 7 veya 8 haftada yerlesıyo keseye kalp atsınıda ozman duyarsınız inşallah
NurCeren00 balbocegim27 canım benim öyle hiç bir şekilde normal ultrasonla gözükmüyor. Doktor rahmin ters bebek iyice büyüyene kadar normal ultrasonla göremeyiz alttan bakacağız dedi ve alttan gerçekten gördük. Seninde belki öyle olabilir. Haftaya göremezseniz alttan baktır bir zararı yok kesinlikle ❤️
Mrc34 balbocegim27 benim de ilk gittigimde görünmedi alttan baktı kalp atışı yine duyulmamisti sonraki gittiğimde 8 haftada ultrason da her şey çıkmıştı 🙏 içiniz rahat olsun çok küçük diye gorunmiyormus
balbocegim27 İstersen bakalım küçük olduğu için görünmüyo olabilir dedi geçen sefer kontrole gittiğimde doktorun yanındaki asistandı sanırım alttan batırma dediği için baktirmadim
balbocegim27 NurCeren00 teşekkür ederim inşallah görünür insan düşünmekten kafayı yiyecek gibi oluyor