Teacherella1 Merhaba 21 haftalığız bugun sağ kasığm o kadar sert ki eğilip çorabımı bile alamadım uyandığımda, yürürken bile zorlanıyorum, şehir dısındayım doktorumla görüşemedim, ılık duş aldım sabaha oranla iyiyim, bu haftalarda bu tarz şeyler yaşayan var mı ?
Dilek0809 Teacherella1 19-20 arasındayım ben de sabah kalktım aynı şekilde eğilemedim sanki ağrım yok gibi ama eğilip kalkarken sağa sola dönerken giren bi ağrı var hatta böyle aşırı tuvalete sıkışmışım gibi doktoruma gidecektim duş alınca biraz iyi oldum hastanede beklemektense dinlenmeyi tercih ettim iki güne randevum var diye
Demir06 Teacherella1 hep söylerken çekiniyorum ama tedbir almak için söylemek de istiyorum benim sertleşmem vardı kasık ağrımla birlikte rahim ağzı kısalığı teşhisi koyuldu.Eğer daha önce ölçtürdüyseniz endişe etmeyin ama eğer ölçülmediyse doktora gittiğinizde ısrarla sorun.Bazı doktorlar bu konuyu ihmal ediyor malesef
Serapveminikleri Teacherella1 16 dan beri yaşıyorum Dr yapacağım birşey yok dinlen sadece bol su iç diyor :( bide o an posizyon değiştir karnını okşama dedi
Senemunlu Teacherella1 benimde oldu dun hatta serum taktirdi doktorum. Rahim agzim kisa degil ama bende previa var . Plesanta asagiya yerlesmis
Teacherella1 Demir06 geçen hafta gitmiştim, gayet iyi dedi, gelecek ay tekrar ölçtür dedi. Benim de erken doğum riskim olduğu için korkuyorum, bir haftada açılma olur mu ki acaba geçen hafta iyi demişti
Teacherella1 Demir06 rahim kalp şeklimde olduğu için doktor %30 erken doğum riskin var dedi, korkuyorum bende o yüzden ilk defa böyle sertleştiğimi hissettim. Anlamlandıramıyorum o yüzden
Demir06 Teacherella1 benim başıma gelen olmuş,endişelenmeyin.Çok geçmiş olsun en kısa xamanda düzelir umarım 🤲🏻
Kediannesi123 Teacherella1 canım çok geçmiş olsun benim de riskli doktor progestan fitil pruloton iğne ve endol kapsül kullandırıyor önlem amaçlı sende doktorunla görüş bir neler başlatacak
Babyyyymother Teacherella1 ben serklaj oldum hic canını sıkma sadece bol bol dinlenip yatarak gecirmek zorunda kaliyorsun ağrılı acili bir işlem değil 🌸
Demir06 Teacherella1 3 cm serklaja gerek görmediler sizin kaç cm neye karar verdiler.sürekli yatıyorum
BegumIscanTunc Teacherella1 canım benimde dün oldu sağ tarafıMda ama bebeğin olduğunu biliyorum çünkü dokununca bile anlaşılıyor sonra sola geçti bugünde öyleydi duştan sonra rahatladım
Senemunlu BegumIscanTunc ilik yada cok az sicak su iyi geliyor. Bu aylarda doktor tavsiye etti banada rahatlatiyor.