Fatos007 Memetzeynep Büyüdükçe yeri daraldığı için hareketleri azalıyomuş. Ama içinize sinmiyorsa gidip bi baktırın.
Ipek0z Memetzeynep ben de 37.haftadayım canım endişelenme bu haftalarda çok yerleri kalmadığı için pek kıpırdamıyorlar😊 istersen meyve ye, su iç yan yat hem sağı hem solu dene benim bebeğim sağa yatınca daha çok oynuyor sola göre.muhakkak iyidir ama için rahat eder🌸
Sermec27 Memetzeynep canım bence gitmelisin bu haftada günde en az 10 kez harkekt olmalı yeri ne kadar daralsa da sabahtan beri hareket yok diyorsun bence blr acile git
adalina0403 Sola doğru yatmayı,meyve suyu içmeyi ve çikolata yemeyi dene canım.Bazı plesantalar sağda da olabilir sağa da yatmayı dene eğer 2 saat içerisinde hareket olmazsa doktora git bence
Mavi-elif Artık hareketleri azalıyor uyuyordur belki iki saat yatmayı deneyin flaşh tutun karnınıza bebekler ışığa tepki veriyor bazen
Fatos007 Memetzeynep Ben 35 oldum. İnan benimkininde günü gününü tutmuyor canım. Bir gün hiç yerinde durmaz birgün çok sakin alıştım artık. Sen yinede içini ferah tut.
0znur Flaş tutmayi deneyin, bazen bende de öyle oluyor. Uzun süre flaş tutup karnimda gezdirince ativeriyor.
Mavi-elif 37 haftadaki anneler ne zaman doğacak bu bebişler ya 😃 cumaya kadar doğmazsa doktor açıklığın olmazsa çatında darsa sezeryana alırım dedi iri birazcık oğlum😇
Memetzeynep Sermec27 görümcemde hareketsızlıktn gıttı ameliyat oldu bende o yüzden korktum bıan hareket etmeyınce benımkı hareketlı bı bebek ama dıkkat etmeye çalışıyorum teşekkürler ☺️
Sermec27 Memetzeynep ben hareketsizlikten gittim melek oldu ama benim evladım o yüzden takip et dedim canım
Memetzeynep Sermec27 evet yenı geldım hersey normal dedı 3300 olmuş nts yede gırdım hareketi cok güzel dedı bakalım ne zaman gelecek