Oznur_08 Hav12316 tek şikayetim içimde bişeylerib gerildiğini hissediyorum artık karın yanlarım kaşınıyo yağlıyorum başkada bişey yok şükür 🙏🏼😌
Demir06 Fatma_7 yazdığınızı şimdi gördüm yarın doktordan sonra buraya yazar mısınız ben perşembe gitcem de bugun yine çok kasılmalarım var
Emn_dgn Fatma_7 evet benimde öyle az kaldı sanırım iki üç haftaya tepiklerini hissederiz çok heyecanlı
Zeliiiss Hav12316 yavaş yavaş hissetmeye başladım çok güzel bir duygu sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😍
Senayisci Hav12316 17 haftsligim ama 16. Haftamda hissettim ve öğün bugündür hissediyorum benim ki çok hareketli sadece saat 5 sen sonra mide bulantısı ve bas dönmem var onun haricinde masallahimiz var🙏🙏
Yenibirannee Hav12316 16+4 haftaligim tam 16. Haftama girdigim gun balik kaymasi gibi hissettim bebegimdi ama eminimm 🥰🥰 bulantim hafifledi istahim artti sanki bu ara az az cok sık yemek yiyorum
Demir06 Fatma_7 tamam öğleden sonra gibi yazarım burdan size,siz foto atmıştınız tıpkı beni anlatıyordu o yüzden önemsiyorum.İnşallah herşey yolundadır olması gereken şeylerdir 🤲🏻Teşekkür ederim
Fatma_7 Demir06 aynen aynen o günden beri gidemedim yarına gidicem artık inşallah önemli bir durum değildir haberleşiriz inşallah
Pelin__1 Varol123 ben de canım 18+2 yim tık yok, akşam dondurma yiyip dürtmeyi düşünüyorum bebişi bakalım nolcak 😂
Pelin__1 Hav12316 evet ayda bir gidiyorum, daha geçen hafta gittim. 3 hafta var diğer kontrolüme meraktan çatlıyorum bir de böyle 17de hissettim yazanları görünce de moralim bozuluyo🙄