Hav12316 Kızlar hareket hissetmeye başladınız mı nasıl geçiyor ne gibi şikayetleriniz var🥳 paylaşıp destek olalım birbirimize
Nur000 Hav12316 19 haftaligim bi gün hissediyorum 2 3 gün hissedemiyorum. Ara sirada bulantilar gelip gidiyor 🌻
Emn_dgn Hav12316 19 haftadayım hissediyorum bi kıpırtı çok garip hissediyorum rabbim tekmelerini de hissetmeyi nasip etsin
Hav12316 Pelin__1 hepimiz aynı durumdayız inş bi an önce hissederiz kontrole ayda bir mi gidiyorsunuz
Pelin__1 Hav12316 evet ayda bir gidiyorum, daha geçen hafta gittim. 3 hafta var diğer kontrolüme meraktan çatlıyorum bir de böyle 17de hissettim yazanları görünce de moralim bozuluyo🙄
MinikMicizem 17 haftalık olduk bizde bugün sizinde sanciniz oluyomu vajina bölgesinde böyle arada bı sizliyo gecyo arada kasıklarım agryo birde idrara çıkma hala çok War bende doktoruma sordum normal dedi resmen vajinada batma hissedyorum
Demir06 MinikMicizem bende genital bölgemde cinsel istek gibi birşey hissediyorum ama tam olarak da değil hafif hafif kasılma gibi,rahim ağzımda kısalma var ona bağlı sanırım.Sizin kasık bölgenizde hissettiğiniz böyle birşey mi
ecemp161013 MinikMicizem bende aynı durumdayım 17+2 yim 3 gündür altta ara ara iğne batar gibi batmalar hissediyorum insallah normaldir
_Elifffffff_ Hav12316 18+4den selamlar🤰pelvik ağri dışında bir şikâyetim yok şükür:) 18den sonra düzensiz olarak minik minik hissediyorum artık bebegimi😍
Kubrakorkut Benimde 16 haftalık adet olucak gibi sancım ve kasıklarım ağrıyo karnında çıkmadı benim hissetmiyorum da