Sksksksks https://hizliresim.com/91fkuK kızlar adetımın 3 gunu gecıkmesi kan testi verdim 2 cıktı en güvenilir test biliyorum ama insanın kafasıda karışmıyor değil kuruluk cizgisidir dedim su damlattım o çizgi gitmedi kendi çizgisimidir acaba
mercimeginanne Sksksksks kan en garantisi cnm büyük ihtimal kuruma çizgisi. Sen gene de 2 gün sonra bi daha kan ver için rahatlasın
oglumgeliyyor2 Sksksksks adetin 3 gün geçip kan testi 2 çıktıysa gebelik yoktur ama 2 gün sonra tekrar kan ver geç döllenme olablr ayrıca testte saatler sonra gördüysen çizgiyi o da yanlıştır
Cicekkiz1 Sksksksks inşallah hamilesinizdir🤲 Ama bana t çizgisinde çıkan çizgi biraz uzak yerde gibi geldi. Yani test bozuk gibi. Bi test daha yapsanız?🙄
Candan_35 Sksksksks bu marka testlerde hep böyle cikiyo bide varsada cok gec sonuc veriyo gecen ay 5 gun kala bendede boyle cikmisti heveslendim hamileyim diye ertesi gun erken gebelik testi yaptim cikmamisti bu testi hic sevmiyorum 😊😊
teacher77 Benim adetime dört gün kala bundan yaptığımda silik çizgi saatler sonra çıkmıştı ama hamileymişim😀 yani çizgi var gibi olma olasılığınıznvar
KkubraOz Valla en güvenilir fiyatı da yüksek testlerden birini aldım şu an adetime 2 gün var . 4-5 test yapım hepsinde silik çizgi çıktı ama kanda çıkmadı 🤣 bende anlmadım adet gününü bekliyorum
Sksksksks KkubraOz Allahım ya insan böyle olunca ne sevinci yaşayabiliyor nede üzüntüyü 😑 inşallah sizinki kanda çıkar 🤲💕
Sksksksks mercimeginanne kuruma cizgisinde su damlatınca gidiyo diye biliyorum ama canım aynen garanti kan testi neyse sağlık olsun
Sksksksks ozlem-t 6 7 aydır gecıkme yaşıyordum canım doktora gittim hormonlarımın düzensiz calısıtıgı söyledi bi ilaç verdi inofolic combi diye ılk ay kullandıgımda günümde olmuştum şuan yine gecikiyor 😑
ozlem-t Sksksksks Adetiniz günü gününe değilse, 3 gün geçti demek çok mantıklı değil. Bence erken gebelik testi yapın. İnşallah hayırlı haberler alırsınız…
Sksksksks ozlem-t ilaç kullandığım için tam gunumde olmayı beklıyorum içtiğim ilaç adet düzenleyici canım
KkubraOz Zeyna27 bende umutlandım ama testlere de güvenemiyorum kanda neg çıkınca . Bekleyelim adetimizi en iyisi o sabretmek zor oluyo ama başka türlü şüpheli olunca psikolojik olarak daha kötü hissediyosun