Bence oje surme canim yaa makyajini falan yap ama ellerin tertemiz olsun bebisini alicaksn kucagina hem ne biliyim bn hijyenik bulmuyorm ojeyi 🌹
Oje ile sezeryan olur mu
Ecelim036306 olmaz canım direk çıkarttırırlar hastanede
Ecelim036306 ben olsam makyaj da yapmam oje de sürmem bebeğin ilk anında ona en katkısız doğal yaklaşmak önemli bence ve alt değişiminde hijyen maksimumda olmali oje o açıdan sıkıntı olabilir. Yüzdeki makyaj malzemesi de bebeğin anne tenine değdiği anda sıkıntı yaratabilir. Eğer makyaj tercih edecekseniz taburcu olmaya yakın fotoğraf çekimi için yapabilirsiniz makyajı
Ecelim036306 içinden nasıl geliyorsa o halinle git insan kendini iyi hissetmek istiyor. Açık renk sürersin morarma olursa gözükür.
Ecelim036306 her doktor izin vermiyor
Ecelim036306 daha önce bir kaç kez ameliyat oldum özel hastanede canım ve 1 sefer ojeliydim doktor çıkartırdı . Parmaga takılan senin nabzını ve kandaki oksijen miktarını takip eden satürasyon cihazı dogru veri iletmiyormuş . Sürmeseniz daha iyi 🙏🏻
Hemsireyim. Oje surmek sterillik acisindan da iyi degil.biz cikarttiriyoruz her zaman.
Ecelim036306 benim doğumda sildirdiler malesef :///:/:://
Bana sadece işaret parmağımda olanı sildirdiler oraya oksijen ölçümü için mandal gibi birşey takıyorlar oje varken olmaz dediler 🤷♀️
Ecelim036306 bir parmağını en azından ojesiz bırakmam şartıyla bazı doktorlar izin veriyo diye biliyorum ama yinede doktoruna sor bence
Ecelim036306 genel anestezi olacaksa tırnakta morarma vs var mı diyr görebilmek için sildiriyorlar ye biliyorum
Ecelim036306 oje ne ya ordan çıkıp çıkmayacağımızı Allah bilir temiz girsek doğuma daha iyi bence.
Ecelim036306 ben sürmüşdüm oje.Sezeryana girince sil dedi bana doktor
elifinannesiiii bende açık renk sürdüm 😃 morarma görülsün diye . Ama sürdüm yani , hijyen diyen olmuş . Kuru öjen bebeğe ne zararı olur anlamadım ki . Akmaz kokmaz . 🤔
Ecelim036306 bence ojeyle girmek yerine abdest alıp girseniz hem kendinize hem bebeğinize çok daha faydalı olur :)
Smyy00 ilk hamileliğimde öyle yapmıştım . Bunda öje sürmek istedim sizin için bir sakıncası yoksa 😉
Ecelim036306 benim için ne sakıncası olabilir ben sizin için dedim belki aklınıza gelmemiştir diye