mercimeginanne Sesu 38+6 yım perşembe doğum temizliği yaptırdım ama dün gene dip köşe kendim tekrardan temizlik yaptım 😂😂 Allaha şükür rahat bir gebelik yaşıyorum o yüzden dip köşe temizlik yapabiliyorum :)
balarisi06 Sesu yapamıyoruz iki toz alıp ayakları dikiyorum ilk aylar zormuş sonrasını bilemem ama inşallah toparlar kendi işimi kendim yapabilirim 😍
Aysem3338 Sesu 3.5 aylık hamileyim ev tasicaz nasıl yapcam bilmiyorum ya üstümde bir yük korkuyorumda
Redpepper Ilk 3 ay dikkat etmek gerektigi icin agir seyleri esim yapti saolsun, hatta ilk bikac hafta supurge bile yapmadim. 12. Haftamdayim artik yavas yavas yorulmamaya calisarak kendim yapiyorum ama yine agir isler haric.
hbsbyksr Günlere yayarak kendim yapıyorum. Hem bana hareket oluyor daha enerjik hissediyorum hem içim rahat ediyor. Vakit geçiyor. Şu an 36 haftayım doğum yakın kadın alırım diye düşünüyordum. Havalar ısınıp eve güneş vurunca dayanamayıp cam kapı bile sildim dikkat ederek. Şu an bahar temizliğim bitti sayılır
Zyneepemree nslhhsn9221 valla ben siliyorum ama benim camlar içeri açılmalı çok rahatlıkla siliniyor bide kahverengi öyle beyaz kadar kir tutmuyor
Raymalifalitiko nslhhsn9221 ben 3 ay silememistim camları e yagmur yağdı kar yağdı derken mahvoldu camlar eşime bir iki kere söyledim oralı olmadı gecen hafta sildim tüm camları ama benim camlar içe açılmalı kolay sildim balkonun camlarını 5. Katta olduğum için biraz urkerek cok da detaya inmeden üstten bi sildim ammmaaaa belim 2 gun o kadar ağrıdı ki bence ayni gun hem dip köşe temizlik hem de camları sildim diye ilk gun yatamadım bile belimin ağrısından.. Yavas yavas yapmanızı tavsiye ederim benim gibi hurraa girismeyin pisman olursunuz
nslhhsn9221 Ya ben çok korkuyorum camlar geniş uzanicam cama çıkacam in çık ama ne yapacam bilmiyorum eşimi bekliyorum artık müsait gününde
oykuduru21 Aysem3338 korkma canım bizdee 20. Haftamda taşınmıştık kendini yormadan kolileme işlerini bitir eve geçincede dinlene dinlene yerleştir gelebilirse birileri yardıma iyi olur sanada allah kolaylık versin stres yapma hiç 🙏🏼
Didemcet Sesu Allah’a bin şükür kız kardeşim var. Şuan ben kahvemi içiyorum dip bucak evimi temizliyor kendisi. Riskli bir hamilelik geçiriyorum 12. Haftadayım. İlk günden beri haftada 2 defa dip bucak siler süpürür. En büyük şansım 🙏
Livanur22 Şükürler olsun daha önce nasıl yapıyorsam öyle yapabiliyorum bir değişiklik veya yorgunluk olmuyor çok şükür
Omerhatice Sesu allahm guc kuvvet verdigi surece kendim yapıyorum canm hamd olsun oglumfafa bu gebeligimdede zorlanmadim a dan zye yaz kış bahar norml bütün temizliğini kendim yapıyorum hatta oğlumda doguma gittiğim gün sanki içime doğmuş gibi sabah baya detayli temizlik yaptım öğlen gezmeye gittim aksam doğuma gittim 😂😂 he yapamamak durumda olsam anneme yada kaynanama söylerim her zaman soruyorlar yapalım diye yaptım deyince baya bi fircaliyorlar biz boşa mı ana olduk niye demiyorsun diye valla
svdmm16 19 haftalığım başından beri Eşim yapıyor doğurana kadarda yapmam yaptırmıyor saolsun korkuyor 😂 doğuma yakın detaylı temizlik için ya temizlikçi alırım ya da kayınvalidem annem eşim beraber yaparLar. Cumartesi uyuyorum uyanıyorm çamaşırlar serilmiş bulaşık makinesi boşaltılmış ev süpürülüp silinmiş utanıyorum valla ama olsun ben yaparım diyor 😊 sürekli hamile kalabilirim 😅😅
Bedis94- Sesu ev temizliğimi kendim yapıyorum çok şükür rahat bi gebeliğim var. Her gün süpür sil toz al yaparım haliyle işimi kolaylaştırıyor. Ama kardeşin arkadaşın görümcen iyi anlaştığın birisiyle birlikte daha güzel temizlik yapılır. Ben gurbetteyim kimsem olmadığı için yalnızım keşke olsa diyorum
derinsart Sesu ev süpürüp silme eşim yapiyor başta düşük riskim oldugundan ağır hicbisi yapmadim hamilelgim başından beri smdi de sonlara yaklastık diye cok dikakt ediorum ben toz alıyorum sadece mutfak islerindede bi eşim bi ben yapiyorz yine cok bisi yaptirmiyo bana😊 büyük temizlik iiçinde doğuma yakın kadın tutcaz cam silme dolap üstü toz alma fayans avize falan sildirtcem
ecevecev21 18 haftalık hamileyim ilk günden beri sağolsun bulaşık makinası yerleştirme boşaltma, ev süpürme çamaşır asma vs gibi işleri eşim yaptı hala da yapıyor. Büyük temizlik içinde yardımcı alıyorum canım. Annemde yakın zaten o da geliyor😊