Mom040 Pastırmalı kuru fasülye, sebzeli bulgur pilavı, yayla çorbası. Dün yapmıştım bugüne de kaldı, bugünlük kurtuldum.
_sumeyyebedir7_ haydibakalim aynen ama ben hiç alışamadım et tavuk bile zor yiyorum nohut kurufasulye yok yiyemiyorum ne yapacam bilmiyorum ama azda bebiş için
_sumeyyebedir7_ haydibakalim aynen ama ben hiç alışamadım et tavuk bile zor yiyorum nohut kurufasulye yok yiyemiyorum ne yapacam bilmiyorum ama azda bebiş için
_sumeyyebedir7_ Csm eşim de aserdiği için her gun pilav yiyoruz😂 aklıma sey geldi buzlukta sigara panca falan var onu kızartıp yamına kızartma mı yapsam
_sumeyyebedir7_ Bedis94- afiyet olsun valla hergun pilav yemekten ben usandım eşime pilav koy her turlu yer😂
Bedis94- _sumeyyebedir7_ hahaha o zaman mantar varsa baharatlarla yüksek ateşte kavur koy yanına nasıl güzel oluyor anlatamam 😂
Eeliff_ uykucubianne saolun😊normal köfte olarak yapıp büyükçe açıp arasına kaşar koyup ikiye katladım YouTube instagram da hep var tarifler 🤍
_sumeyyebedir7_ Bedis94- bencede guzel olur ama esim asla yemez😱 o yuzden ne yapacagım bilmiyorum çok yemek seciyor
Bedis94- _sumeyyebedir7_ ayyy desene aynı durumdan muzdaribiz canım🥴 sürekli et tavuk pilav tarzı yemek yer aksine bende herşeyi yerim. Et tavuk görmekten baygınlık geldi😂
Morvy _sumeyyebedir7_ nohut, sade şehriyeli bulgur pilavı, turşu, salata sizde yanına bulgur pilavı yapabilirsiniz😌
Ekvatoral Morvy bende öyle yapıyorum. Bir paketi aldığım gün haşlıyorum. Buzluktan çıkararak yapıyorum. Bir de annem kırık buğday varmış ondan alıyor. Onunla da çok güzel oluyor ☺️
22Ege00 Eşime çiğköfte yap dedim ama edemiyor muş bende edemiyorum yeöek yapayım kahvaltılık yeriz😂😂🙋🏻♀️
[silindi] _sumeyyebedir7_ 😆😆 cok mu yiyosun yeşil fasulye nin yanına da en iyi pilav gider o zaman mercimek çorbası yap o da doyurucu hem fasulye de yenmiş olur üstüne