Eessrra Kızlar bu hastanede doğum yapan varmı memnun kaldınız mı ebeler doktorlardan hastaneden. Birde muayene ve doğum ücretleri ne kadar bilginiz varsa cevaplarsanız çok sevinirim ♥️
Beril006 Eessrra ben yaptım canım ilk gebeliğin de sezaryen oldum fena değildi diyim şu anki normal fiyatını bilmiyorum ama sezaryen 2800 gibi bişey sanırım ama arayıp bilgi almak isteyince söylüyorlar
Tuuanammm Eessrra aynı postu bende acmıstım gecen gun bende merak.edıyorum 30 hafta oldum hala hasteneye karar veremedım.
Beril006 Eessrra canım ben geçen sene Nisan ayında yapmıştım yani ben kontrol diye gittim sezaryen e alındım artık acil olduğundan mı öyle oldu bilemiyorum ama pek ilgi göremedim
Beril006 Eessrra temizlik olarak Bi sıkıntı yaşamadım zaten 1 gün sonra imza verip çıktım korona olduğu için toplasan bir gün kalmamışımdır
Eessrra Tuuanammm bende bulamıyorum canım saygı hastanesi için iyi şeyler denmiyor pek ersoy nasıl acaba
Tuuanammm Eessrra orası ıcınde guzel seyler denmiyor malesef. Sancaktepe bölge hastanesını arastıryorum su aralar
Eessrra Tuuanammm orası için iyi şeyler diyolar ama bilmiyorum gerçekten inşallab gönlümüze göre bir hastane buluruz
smylmz Tuuanammm merhaba ben bölge hastanesi opr. Dr pınar çakmak’a gidiyorum. 13 haftaligiz hamileliğin başından beri devam ediyorum şuanlik bir sıkıntı yok sorduğun soruları cevaplıyor ultrasonla bakarken konuşuyor anlatıyor şu şurası falan
Tuuanammm smylmz ben su an 30 haftalık oldum basından berı gıtmedım sımdı gıtsem acaba kabul edıyolar mı doguma kadar gıtsem dogumu orda yapmak ıcın