Kedisever3535 Hanımlar 18+5 gebeyim. Dünden beri sol kaburgamin özellikle alt kısmı ağrıyor. Normal midir. Daha çok ileriki haftalarda ağrısı diye duymuştum. Kotu bisey yoktur herhalde dimi
Gulsen4224 Kedisever3535 normal cnm ama senin biraz erken başlamış bebeğin kafasını kaburgana yaslıyor olabilir benim de öyle doktoruna söyle ama kesinlikle bana ultrasondan baktı genişleme mi var diye bi sıkıntı çıkmadı 22 haftalarda başlamıştı 34 oldum devam kafası orda bebeğin ağrı yapıyor 🌸
Omerhatice Kedisever3535 normaldir canim bende 24.0 im kac gündür baya batıyor sag tarafim benimde bide kizim hem alttan hem üstten vuruyor koltukta rahat oturamıyorum resmen 🤷♀️
Minikoocum Kedisever3535 iç çamaşırı giyyormusun destekli kullan günde bir maden suyu iç ben onları yaptm geçti
Kedisever3535 Kaderimm acaba yordum ters bi hareket yaptim diye mi düşündüm ama ağrıyor inşallah gecer
Gulsen4224 Kedisever3535 göğüs kafesine kaburgana bakalım genişleme var mı dedi cnm baktı bi sıkıntı yok bebeğin kafasıyla baskı yapıyor dedi 🌸
Minikoocum Kedisever3535 sütyen takmayı deneyin hemen geçiyor dene fark edersiniz meyveli önermiyorlarlar sade serbest bende pek sevmem sade ama meyve falan at oule iç
Minikoocum Kedisever3535 yok yok evdeki herhangi birni dene omuz kısmı iyice gergin olu. Yeter göğüs gebeliğe bağlı büyüyor e bebek rahaimdi büyüyor böyle oyunca kaburga baskıda kalıyor çamaşır olmayınca çamaşır göğüs yükünü omuza veriyor iki taraftan sksma olmuyor yani arada kaburga kalmıyor
Kedisever3535 Minikoocum evde hiç takmıyordum alışkın değilim ama evet göğüsler büyüyor dikkate alacağım teşekkür ederim