tazeanneew 14 haftalık hamileyim gün içerisinde bazen kalbim çok hızlı atmaya başlıyor ağzımda atıyor gibi doktoruma ancak bi kaç gün sonraya randevu alabildin daha önce başına gelenler varmı doktorunuz ne dedi bilgi almak istedim
Birmucize__ tazeanneew korkma vücudumuz önceye göre daha çok kan ürettiği için oluyor doktoruma sordum tansiyonuma falan baktı normal çıktı kanın önceye göre %50 artış gösteriyor demişti içini ferah tut ama yine de doktoruna danışmakta fayda var ❤️
kucuktosbik27 tazeanneew vücuttaki kan artışından kaynaklanıyor diye biliyorum sizin tansiyonunuz nasıl bilmiyorum ama ben birkaç gündür sürekli takip ediyorum tansiyonum düştükçe kalp atışlarımı boynumda ellerimde hissediyorum dün gece baktım en son 8 e 4 e düşmüş 29+4 teyim sık sık oluyor bu durum artık
Busra3509 Bu durumdan perisan haldeyim İlk basından beri bir bitmedi. 27 hafta oldum hala kesilmedi. Hele su 2 gundur daha da arttı nabzım 140.150 atıyor Kalbim cok hızlı carpıyor. 😪 Nefes nefese kalmakdan yoruldummmm.
tazeanneew Birmucize__ çok erken diye düşündüm son haftalarda normal gibi ama çok küçük değil mi daha
Birmucize__ tazeanneew yok canım değilmiş bende öyle sanıyordum artık bebek büyüdükçe kan paylaşımı başlıyor ☺️
tazeanneew kucuktosbik27 tansiyonum genelde 12-8 çıkar ama sık ölçmüyorum sanırım ölçmeye başlicam en azından doktorum içinde bi veri olur
kucuktosbik27 tazeanneew benimki biraz değişik sanırım siz gene tansiyonunuzu kontrol edin ama şuan vücuttaki kan akış hızı çok yüksek o haftalarda baş ağrısı dahi oluyor bu sebepten burun kanamasıda olabiliyor gene doktorunuza danışırsınız
tazeanneew kucuktosbik27 aa burnumda kanama olmadı ama bazen sabahları temizlerken kan görüyordum yara var diye düşünüyodum çok sağolun bunuda sorucam
kucuktosbik27 tazeanneew bunlar normal burun kanalları hamilelikte genişliyor ve tıkanıklığa neden oluyor arada kanama olur kimisinin hergün oluyo ben 7 ayık hamileyim 2 kere kanadı burnum endişe edilecek bişe yok bunlarda☺️
tazeanneew kucuktosbik27 çok teşekkür ederim sağolun 🙏🏻 Bebeğimin plasentasıda rahim ağzına yakınmış yeni öğrendim çarpıntının falan onunla ilgili bi sıkıntı olur mu diye endişe etmiştim şimdi daha rahatım inşallah plasentasıda yer değiştirir
kucuktosbik27 tazeanneew benimde öyleydi 26. Haftada arka taraftaydı herhangi bir sıkıntı olmuyomuş çok şükür sizinde olmaz inşallah ☺️