Niisanannesii ayseozi40 hayır demedi bende merak ediyorum bu perşembe kontrolüm var soracağım inşallah. Cevremdekiler gerilik varsa sezeryan olursun flan diyorlar ama bilmiyorum doktorum bu konuda bişey söylemedi. Size bu konuda bişey dedi mi doktorunuz
ayseozi40 Niisanannesii hayir hic birsey demedi bide haftamiz daha erken bence ondn bsy demedi galiba.
Niisanannesii ayseozi40 evet kilosu boyu haftasına göre normal ama karın çevresi 2 hafta geride görünüyor. Perinataloga da muayene oldum. O da genetik olduğunu söyledi.
ayseozi40 Niisanannesii aynn orasi öyle ama iste birazda olsun takiyorsun ben bakamadim edemedim diye kafaya takiliyo iste.
ayseozi40 Yrnkrm aynn bencede seninki tombis olacak. Masallah Allah kucagina almayi nasip etsin insallah
Kdrtunl58 ayseozi40 ben en son 29+3te gitmiştim kontrole kilo:1500 boyu:43 cm di bu hafta 32haftaya girdim Perşembe günü kontrolüm var bakalım kızım ne kadar olmuş
Kdrtunl58 eylulsilam_35 Allah razı olsun cumlemiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ❤️
ayseozi40 Elif_5092 bence gayet yerinde haftasina göre benim bebegimin karin cevresi kücük oldugundan kilosuda az
Fatos007 Sumeyyerbey4741 Benimki genetik felan demedi direkt yediklerine dikkat et fazla kilo alması sonrası için sıkıntı yaratır dedi. Bende kafama taktım açıkcası ama burdakilerinde görünce normal gelmeye başladı kilosu.
didemturn @eylulsilam_35 bunları hep tüketiyorum hatta boza dediler içiyorum. Günde 2 öğün et yiyorum. Meyve sıkıyorum falan.. bayağı sıkı beslenme programına girdim gelecek hafta doktora gidicem bakalım sonuçlar nasıl çıkacak :)
eylulsilam_35 didemturn hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun kilosu 200 gr eksik olun birşey olmaz benim ilk bebeğim 2,750 doğdu maşallah şimd 17 yaşında o yüzden takma yani sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏