ayseozi40 Sudeekalay masallah allah uzun ömürler versin insallah bebeklerinize. Umarim bekledigimiz bebeklerimiz sahlikli dogar. Herseyden önce saglik saglik oldukdan sonra kiloyu rahat alir.
Sudeekalay ayseozi40 amin canım inşallah zaten emdikçe toparlıyorlar hemen o yüzden ultrason benim için pek önemli olmuyor ha insanın aklı kalıyor mu geride mi ilerde mı diye ama sonuçta yanlis hesap yaptığı da bri gerçek ..
aannepandaa ayseozi40 biz 33. Haftadayken 2350 gr dı ve 10 gün önde demişti doktorum. 35 haftada 2850 şuan normal dedi doktorum. 1 hafta önde gibi ama aşırı değil dedi. Boyu uzunmuş.
kuselcin ayseozi40 bilmiyoruz tabi ne kadar doğru ben 7 aylık 1.200 gram doğmuşum benden ne kadar çıkar ailem söyledikleri gibi olmas diyolar doğdugunda ama inşallah sağlıkla doğarlar bütün bebişler ❣️
Emerald Haftada gittim kontrole bebeğin boyu 36cm çıktı. Doktor boyu biraz kısa dedi. Bilemiyorum normal mi sizce
ayseozi40 Emerald bence normal ya 2 cm belki kisadir oda sknti yapacagini sanmam yani illaha uzun olmasi gerekmiyorki bir bebek sonra uzar. Bence takma kafaya. Ultrasyon kagiti verdimi sana resim yani orda FL kac mm yaziyo mm’ i cm’e cevir 7 ile carp boyu cikar.
MltmMt ayseozi40 33. Hafta kontrolümde 2400 gram 45 cm çıktı bizim sonucumuz. Ele avuca gelicek bir bebek olucak dedi doktorumuz.
teacher77 Benim 32+0 da 1900dü normal dedi bana , 33 için 2000-2100 falan olması gerekiyo sanırım. Muz peynir süt yeşil mercimek bunları tüketmeye başla istersen her gün.
ayseozi40 teacher77 hergün yiyorum ama iste aldigi kadar aliyo sadece demekki kilosunu. Hayirlisi bakalm.
ayseozi40 kuselcin insallah sag saglim dogsunlarda kilo okadar önemli degil bence ama insan iste ister istemez takiyo kafaya.
E-K-D ayseozi40 benim o haftalarda 2000 kiloydu biraz kilosu var demişti doktor sizinki normal standartlarda demekki benim bebek birse bir hafta önden gidiyor
ayseozi40 E-K-D allah allah bence senin kilo standard gibi ya 2000 gr normal bence yani. Doktorlar her biri baska birsey söylüyo insanin akli karisiyo vallaha.
Ozge1708 ayseozi40 32+0 da 1800 gram 44 cm di kızım. Yeterki sağlıklı olsunlar kilo doğunca da alınır bence.