9 aylık serüvenimiz sonunda bitti. Doğum hikayemi yazıp mezun oluyorum artık ☺️ Bir düşüğün ardından zor bi hamilelik geçirdim. Rahmimin ters olduğunu söyledi doktor genetik bi bozuklukmuş ablalarımda yada annemde böyle bişey yok ilk defa duyduk böyle bişeyin olduğunu. İlk üç ay düşük riskim sonrasında plasenta previa… 5,6 ay yatarak geçirdim. Ailem ev işi,yemek,temizlik konusunda çok yardımcı oldu. Allah hepsinden razı olsun. Normal doğum yapmayı o hissi tatmayı çok istedim ama nasipte yokmuş. Bütün herkesin, hatta doktorların bile ısrarına rağmen 40. Haftaya kadar bekledim belki baş geliş pozisyonu alır diye. Ne bi sancı ne başka bişey oldu bebek de pozisyon değiştirmeyince sezeryan oldum. Herkesin hikayesi Farklı herkesin acı eşiği de öyle benim fikrimce sezeryan da hiç kolay değilmiş. Neyse ki bebeğimi kucağıma aldım Allah’a sonsuz şükürler olsun💕 4.gün oldu ağrılarım azaldı bugün kendimi daha iyi hissediyorum.
Ben hastane çantasıyla alakalı postları çok okurdum size de fikir olsun diye bi kaç öneri;
Kendim için, Depend hiç işe yaramadı rahat değildi acıtıyodu giymesi çıkarması o yüzden gidip hasta bezi aldılar. Neskafe filitre ve Türk kahvesi bitter çikolata bol bol yedim içtim narkozu atabilmek için bunları yanıma almam iyi oldu kahve makinasıyla birlikte. Bi pijama takımı da yetti bi başörtü çorap patik kullandım. Bebek için 3 takım koymuştum yeterli oldu bi kalın bi ince battaniye ve iki pike.
Aklıma gelenler bunlar. Sorularınız olursa vakit buldukça yazmaya çalışırım ☺️Allah hepinize kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin 🥰💐