zeynepylmz Evet yavaş yavaş bebeğimize kavuşmaya yaklaşıyoruz çok şükür ☺️ Hazırlığınız nasıl gidiyor?Bizim odamız hazır,kıyafetlerini yıkadım ve dün ütüledim geriye sadece çantaya yerleştirmek kaldı peki sizin nasıl geçiyor 🥰
BurcuLice zeynepylmz 31+5 olduk hala eksiğimiz çok beşiğimiz bu hafta alınacak inş kıyafetlerde bi 10 güne tamam inş
Bbgkdk zeynepylmz bende eşyalarını yıkıyorum yavaş yavaş. Odamız yarın gelecek inşallah. Perşembe günü gittik en son doktora 41 cm 1775 gram gayet iyi dedi doktor. Sizinkiler nasıl ?
Karadeniz61 zeynepylmz bizde kıyafetlerimizi yıkadık, bugün yada yarın odası gelip kurulcak temizlenip havalandıktan sonra yerleştirmesini yapacağız, ufak tefek dekorlardan sonra da hastane çantası hazırlarım ☺️
Minikoocum zeynepylmz 3 haftada bir bixim şuan Bebek hareketleri falan nasil szde keyfi gelince iyi benm bazen sakin
zeynepylmz Minikoocum hala keyfine göre hareket ediyor düzenli değil bazen çok hareketli bazen çok durgun 😂
Minikoocum Bbgkdk bebek ölçümü olduğu zaman kaçtı acaba ben 30+6 da gttim en son 1600 dü tam bı kaç gün geride dedi bana o yüzden sordum