firdevs__tozgun sürekli burnum kanıyo ya az da değil peçete hep kan oluyo doktor gittim kulak burun boğaza yönlendirdi damar çatlamış yakılıcak dedi yaktı geçmedi daha çok kanıyo varmı başına gelen anneler 😞
Fatma7666 firdevs__tozgun Benimde geçen gün gece uyuyamadım eşimde erken uyandırdı ondan kanadı başım ağrıdı doktorum dinlen yorgunluktandır dedi yattım dinlendim geçti çok şükür 🥰🤲dinlenin bol bol
balarisi06 firdevs__tozgun aspirin kullanıyorum ve bırakana kadar bendede devam edecek sanırım işin kötü yanı nornal burun kanaması değil içeride kanıyor akmıyor genzime doluyor hele sabahları kan tükürüyorum bir süre temizlenene kadar bulantımı da arttırıyor haliyle 🤦♀️😐 gebelikte olur muş öyle yazıyor heryerde 🤷♀️
Mlk8 firdevs__tozgun hamilelikte burun kanamalari normalmiş bi kac gun once bu uygulamada okudum kan basincimiz arttığı için burun damarlarında çarpmamaya sebep olup kanama yapıyormuş normal bir durum yaziyodu
firdevs__tozgun Fatma7666 evden çıkmıyorum zaten işimde yok evde bi bulaşık temizlik çamaşır yemek sürekli yatıyorum ne bilim anlayamadım çözümde buşamadım