Eecnr Bsmlh bende çok beğendim güle güle kullanın 😊 almayı düșünüyorum fakat magazada fln görmedim resimde göründüğü gibi mi dayaniklimi kararsiz kaldım🙄
Bsmlh Eecnr resımdekınden daha güzel inanın kumaşı böyle paraşüt desem degısık bişi ama once yiğenım aldı 5 aydır kullanıyor ben yenı aldım durusu içinin büyüklüğü felan çok güzel kullanıslı
emiras59 Ozoo1 ben de bunun bi tık alt modeli var o da baby mom sarı 40 TL indirimli fiyatı şu an arkadaşım almış hediye olarak o bile geniş kullanışlı duruyor baya ama ben açık renk diye günlük siyah almak istedim bir tane daha 😊
emiras59 Cikolatadelisikizim sipariş verdim bile 🙈🙈 Çiçek sepetine trendyola baktım ama hep bana 80-160 arası fiyatlar çıktı 🤷🏻♀️
Bsmlh Eecnr güle güle kullan inşallah alıp ben o işi hallettim şimdi ucuz magnet ve çikolata peşindeyim keselere koyacağım gerçi eve kımseyı almayacağım ama anneme es dosta hedıye yollayan oluyor o sekılde bırer anı olarak düşündüm🥰
Eecnr Bsmlh çok güzel düșünmüssünüz ben daha yeni basliyorum alıșverișe o kısımlara gelemedim😊 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inșallah 🙏😍
benaslindayohum emiras59 siyahini aldim 😂 hemde 79 tlden almistim suanki fiyatida cok iyi kacirma derim 👍