Melikekpln Bugun tam 22 haftalik oldum. Gunduzleri hareketlerini hissetmiyorum aksamlari hissediyorum ama dun cok az hissettim duzensiz oluyor bir gun guzel tepiyorsa ertesi gun tepmiyor sizde nasil
byzza16 Melikekpln 20.haftaya giricez bizimde öyle gündüz daha az hissediyorum çünkü gündüz daha çok hareket halinde oluyoruz ev işi falan derken akşam uzaninca kıpır kıpır ☺️
Mom080 Melikekpln günlerimiz aynı :) benimki kıpır kıpır özellikle uzandığım zaman ayakta hissetmiyorum ama oturduğumda falan bayağı tepikliyor :) genelde sabahları kahvaltıya kadar pek kıpırdamaz ama gece hiç durmuyor 😅
Martha Melikekpln gündüzleri hareket halinde iseniz çok yoruluyorsanız normal. Genelde bebekler akşam saatlerinde dinlenmeye geçildiğinde, sessiz ortamlarda hareketli oluyorlar
Melikekpln byzza16 evet 3 gundur baya aktifim ya yuruyus yapiyorum ya gezmeye gidiyorum yada ev temizligi derken halim kalmiyor benim🤭
Melikekpln Mom080 ben gunduz hic hissetmiyorum dinlenirken arada bir ,ama aksam saat 9-10 oldumu basliyor saat 1 e kadar ara sira tepiniyor cok zevk aliyorum o tepindikce🥰 3 gundur guzel yoruldum heralde ondan hareket etmiyor hissetmiyorum cok az etsedd
Yasinimm Melikekpln sordum da tuhafıma gitti daha çok küçük ilerki haftalarda atar diyor 😂🤦♀️herhalde doğuma yakin tekme atar 😂🤣🤣
Melikekpln Yasinimm hahah😃 ben diger gebeligimde 26-30 arasinda resmen disardan görüyordum bi vuruyodu uyurken esime sariliyorsum vurma diyodu😄 diyodum ben dedil cocuk 😂 tam uyuycamiz zaman vururdu
Ilkim_34 Melikekpln 22+5 bende cok nadir hissediyorum canm doktora sordum 25 den sonra net hissedersin dedi bakalim 25. Haftayı bekliyoruz 🙂
Melikekpln Ilkim_34 ay hadi hayirlisi 🥰 ben net hissediyorumda iyi vurursa yoksa azcik geliyo yada hissetmiyorum🙂
Ilkim_34 Melikekpln benim ilk gebeligim tecrubesizim de bazen vurduğunda anlamıyorum ama geceleri vurunca da korkuyorum canm tuhaf oluyorum böyle ama güzel duygular tekmesini dışarıdan gormek istiyorum 🙂😀😀
Belgincn Bnde 21+5 olduk ama bu 2 gündür çok hafif hissettim 2 gündür 1 defa vurdu heralde başka yok bu arada ikiz normal mı 😟😟😟
Melikekpln Belgincn normaldir herslde canim cunku daha küçükler buyudukce kaslari kemikleri sertlestikce hissederiz