tipikbiryayburcu Kızlar merhabaa, Bu ay Allah izin verirse bebek istiyoruz. Ovülasyon takibi yaptım 11 Mart’ta çatlama oldu sonra bıraktım. Ama son 2 gündür bir akıntı var. Afedersiniz iç çamaşırımda sümüksü beyaz leke oluyor. Sebebi nedir sizce?
Mlk8 tipikbiryayburcu umutlandırdı istemem ama bu gebelik isaretlerinden biri.ben de akinti dan suphelenip test yapmıştım.bence bi kan testi verin sizde
Yzc07 tipikbiryayburcu benim akıntım başladı o şekilde hep bembeyaz oluyordu iç çamaşırım. Hamilesindir dediler bizimkiler önemsemedim . Bebek yerleştiği yeri temizler dediler. O şekilde mi oldu bilmiyorum ama evet hamileymişim şu anda 28 haftalığız 🤩❤ ama hala kesilmedi devam ediyor
Busehnm tipikbiryayburcu ben de bırakınca yaşadım vucudunuz alışık olduğunun dışında bir şeyle karşılaştığı için oluyor korkulacak bir sey yok yani :)
Busehnm tipikbiryayburcu gebelikte de ayni şekilde akintilar devam ediyor ama gebelik var midir onun için adeti beklemeniz gerek :) insallah tez zamanda mutlu haber alırsınız
Esros Benim de catlamam 11 Martta oldu 12-13-14 mart seffaf ve sari akinti sürekli geldi. Nedenini bende bilmiyorum 🤷🏼♀️
tipikbiryayburcu Esros Evet ya sık sık geliyor anlamadım bende garip bi akıntı yumurtlama akıntısı gibide değil iç çamaşarımda oluyor sadece peçetede olmuyorr
Esros tipikbiryayburcu çatlamadan önce beyaz bir akıntı yaşadım çatlama dan sonra beyaz sarı oldu. Sende de öyle mi☺️
tipikbiryayburcu Mlk8 Benim şu an çok erken olabilir ama canım 11 Mart’ta oldu çatlamam ve adetime daha 12 gün falan var. Ama inşallah öyledir 😊
tipikbiryayburcu Gizemnaz_ Yumurtlama dönemimdeki gibi değildi ondan daha koyu ve iç çamaşırımda oluyor ıslaklık yapıyor. Yumurtlama döneminde peçeteyi geliyordu şimdi hiç peçetede yok sürekli iç çamaşırımda görüyorum sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum
Mlk8 Gizemnaz_ yumurtalama dönemlerini takip etmediğim için ona bisey diyemicem ama böyle şeffaf bi renk ve sümüksu jel gibi bir akintiydi.gebelik ihtimali vermediğim için dikkate almadım ama sonra test yapınca pozitif cikti
tipikbiryayburcu Yzc07 yaaa çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😍😍 bakalım benim de gebelikle alakalıdır inşallah 🙄🙏🏻
tipikbiryayburcu Esros çatlamadan önce şeffaf bir akıntı geldi peçeteye falan geliyordu ama bu sefer daha koyu ve iç çamaşırımda oluyor sadece ıslaklık yapıyor anlayamaım 😬
Ruzgarperisi Kızlar bir sorum olacaktı. Döngü 28 gundebir. Takvim 14 günde yumurtlama oldunu gösteriyor .ama bende yumurtalıkta hafif sancı ve şeffaf akıntı yumurtlama zamanımdan 2-gun falan önce başlıyor. akıntının yoğun olduğu zaman mı çatlar ? Yani erken çatlama ihtimali varmıdır acaba. 14 günde değilde.erken.?? Birde takvime göre yumurtlama zamanından bir gün önce girilen ilişkide hamilelik elde edilirmi?
tipikbiryayburcu Ruzgarperisi Canım bendede yumurtlamanın 2. günü ve çatlamada olmuştu akıntı. Yumurtlamadan 1 gün önce girilen ilişkidede olabilir hamilelik sperm 24-36 saat canlı kalıyor. Birde telefondaki uygulamalar otomatik hesaplıyor ama vücutta aydan aya değişebilir yumurtlama ve çatlama. İlla 14 gün olmak zorun değil