Yazılanları çok detaylı okuyamadım ama anladığım kadarıyla eşinizle aranızı düzeltip yolunuza devam etmeye çalışıyorsunuz. Eğer ki diğer kadın artık sizi rahatsız etmiyorsa bu saatten sonra onunla uğraşmak size çok daha fazla zarar verir. Dava açsanız duruşmada denk geleceksiniz verilen dilekçelerde kim bilir neler yazılacak iyice siniriniz bozulacak. Ha kadın devamlı arıyorsa rahatsız ediyorsa o zaman şikayetçi olun. Arabaya zarar verme konusuna gelince mala zarar verme suçu kasten işlenir arabaya kasıtlı bir şekilde zarar verdiğini vurduğunu çarptığını ispat edemezseniz ki okuduğum kadarıyla bu durumu ispat edemeyeceksiniz ondan da bir şey çıkmaz. Savcılık takipsizlik verir. Medeni Kanun 161 e göre affeden tarafın dava hakkı yoktur bu maddeyi netten açıp okuyun zaten derdiniz eşinizle de değil ama okuyun yine de. Diğer kadın için maddi manevi tazminat davası açsanız da uygulamada bu davalar kabul edilmiyor ortada eş olduğu için. Mesleğinizi öğrendim işinizi öğretmek istemem durumunuz çok zor ben bu şekilde devam edemezdim ama uğraşmamak, önünüze bakmak sizin için en hayırlısı olacak gibi. Allah yardımcınız olsun…