Zuhal2205 Anneyimmm tabiki bi kereden bişey olmaz. Ben senin haftalarda çok içerdim. Sonra azalttım ve birden kestim kolayı hiç içmemeye başladım
Gamzeninevi deletedmom28 diğerlerinde suyum geldi gitmiştim bunda nişan geldi agrımda yok hastaneye gitmek yerine evde kendim çekmeyi tercih ediyorum daha rahat olurum diye
Melisahsendursun Zuhal2205 Anneyimmm 21 olduk ve de koladan vaz gecemedim hic cok sukur bebegimde cok cok iyi asiriya kacmadan biraz bi iki yudum icelim
Sumeyyye Kızlar bu kadar ince elersek bu hamilelik bitmez zehir olur. Ben çay da içerim kola da içerim cipste yerim vicdan azabı çekicek bişey yok kordondan direk bebeğin ağzına aktarılmıyo yediklerimiz rahat olun biraz😄😄 aşırıya da kaçmamak lazım tabi ama çokta sıkmayın yani
esrmhmt Sumeyyye valla aynı düşünüyorum hiç bir şeyi abartmadan standart yiyorum hele ramazanda kolayı içtim yani yemeklerde napımm içimi açıyorrr🤣
iko58 Anneyimmm bence bukadar abartmamak lazım. Ben 36. Haftaya geldim haftada bir kaç kez canım isterse içiyorum
Cgla Valla kizlar ben arada günde 2 bardak iciyorum. Valla aseriyorum resmen kolaya. Benim kaynanam hamileyken okadar cok kola icmiski gunde 3 bardak felan. Ama kocisim coook saglikli masallah. Bi problem yok. Allahin izniylede hicbisey olmaz insallah.
Aniakbulut Anneyimmm merhabalar bende 33 haftalik hamileyim ve o kdr abartmadim ya canim cok istedgi zamanlarda yarim bardak ictim hep nefsim korersin diye.. bence bu kdr cok takilip hayati kendine zindan etme 😁
Anneyimmm Iyi icime su serptiniz kizlar internette gebelige olan zararlarini okuyunca baya bi korkmustum zaten 330 ml kutunun yarisini ictim kolayi cok seviyorum bazen gozum donuyor.