Nesliii06 asliiyorgunn şu an 13 haftalığız ama kalp atışını 6+1 de gördük 7+2 de duyduk bulantım 7 ve 8 hafta bitene kadar oldu benim ikiz gebelik o yuzden galiba çok ağırdı bulantılarım
Esmerim38 asliiyorgunn 7+3 olduk biz şükür kalp atışını duyduk , bulantılarım , koku hassasiyeti, mide yanması , goguslerde hassasiyet var canım arada da karnıma ve kasıklarıma ağrı giriyor
Gizmom asliiyorgunn ben daha gidemedim kalp atısı için. Bulantıların 6. Haftada cok yoğundu bu hafta biraz daha az, göğüslerim cok fena.. ama iştahım yok eskiden yediğim seylerş yiyemiyorum
asliiyorgunn Esmerim38 Nesliii06 ben 6. Haftada gitmiştim keseyi görmüştük yolk sac oluşmuş dedi doktor. 1 hafta sonra gel dedi doktor ama ben 8. Haftada gitmek istedim. Haftaya gidecem yani inşallah bende kalp atışını duyarımmm. Benim de bulantılarım henüz yok denecek kadar az.
Nesliii06 asliiyorgunn duyarsınız inşallah merak etmeyin yolk sac olmuşsa bebişte oluşmuştur bile şimdiye
Esmerim38 asliiyorgunn özür dilerim yanlış bilgi verdim kalp atısi var dedi , gittiğim de 6+3 dü , Bende haftaya tekrar gidecem , Allah’ın izniyle duyaruz insallah canım , bazen geç duyulabiliyormus Bulantinin az olması çok iyi daha rahat olursun
asliiyorgunn Esmerim38 bulantıların bir nedeni de kan uyuşmazlığı diyorlar. Fazla bulantı yapıyormuş kan uyuşmazlığı olunca. Ne kadar doğru bilmiyorum ama. İnşallah sağlıklıdır bebeklerimiz inşallah sağ salim duyarız. Sizi doktor ne zaman çağırdı kalp atışı için
Esmerim38 asliiyorgunn inşallah canım güzel düşünelim güzel olsun inşallah Rabbim hayrla tamamlamayı nasip etsin . 6+3 de gittiğimde 2 hafta sonra gel dedi , yani haftaya 8 hafta da gitmiş Olcam inşallah İlk gebeliğin mi canim
Esmerim38 asliiyorgunn yaa benimde ilk gebeliğim canim , ama stres yaptıkça daha kotu oluyor insan Allah büyük canim bol bol dua edicez
asliiyorgunn Esmerim38 tabi ki yazarım canım instagramdan da takipleşebiliriz asliekiciyorgun hesabım :))