NAZ2333 Ekonomistanne31 benimde amniyo sivi artmisti seker cikti diyet yapiyorm normale donmus suyum sekerde guzel dedi doktorum simdi endokrine gosterip diyetisyene tekrar gidicem belki diyet listesini degistirir 🤗
[silindi] Ekonomistanne31 onemli olan saglik. Kilo degil. Gelisimi normal seyrediyorsa, dogru araliklarla artmaya devam ediyorsa sorun yok. Kilolu ve sagliksiz bebektense kilosu normal saglikli bebek tercih ederim
Ekonomistanne31 [silindi] herhalde sağlık önemli olan aksini iddia eden yok benim burada amacım bebeklerin ortalamasını öğrenmekti
leskuyenime mjora benim de 26+6 da 1200 gram dedi ama iri bir bebek dedi normal doğum düşündüğüm için biraz çekindim, size de öyle bir şey dedi mi acaba?
Meryemkale Ceso06 28. Haftada gittiğimde 1100 kg dedi Dr ve haftasıyla uyumlu demişti sizinki de zayıf değil bence
aysutemiz Ekonomistanne31 aynı sayılırız 27+0 da 1000 gr di doktor 28 haftayla uyumlu dedi gayet güzel dedi .
minicikanne BurcuLice illa şeker çıkmasıyla alakalı değil nasıl besleniyorsunuz bilmiyorum ama şeker ve karbonhidratı azaltın bence.
BurcuLice minicikanne şekerle aram yok karbonhidrattı azalttım zaten arada yine tüketiyorum komple kessem daha iyi olucak galiba
melzey Arifcaninannesi bebeğe en güzel kilo aldıran ıspanak, brokoli, muz, kaşar peyniri, süt, çiğ badem, yumurta.. bunları tüketmeye çalış ceviz ye her gün mutlaka ve bol su iç.
DemirleHayat Biz de cumartesi günü gittik 26+2 ydik 780 gram ortalama 30 cm civari dedi 🤭 normal gelisim dedi