Mzgnormann Ekonomistanne31 benimki 26 haftalıkken 1 kilo 89 gr şimdi 27+5 haftaya gidecem yine kontrole
Baobap Ekonomistanne31 27+4 te kontrole gitmişim😊 1200 gr 36 cm miş. Geçen Cumartesi 31+4 te 2065 gr ve 45 cm çıktı.
Mzgnormann Arifcaninannesi sürekli yiyorum valla mantı çok yiyorum 😄 kahvaltıda 2-3 haşlanmış yumurta yiyorum Çay içmiyorum mesela çay yerine meyvelerden sıkıyorum greyfurt ve portakal karıştırıp içiyorum mercimek çorbası bak onuda şu şekilde yapıyorum bi su bardağı mercimeği iyice yıkıyorum tencereye koyuyorum 1 tane soğan 4-5 parçaya bölüyorum atıyorum içine 2 tane patates oda aynı şekilde 2 tane biber 1 tane havuç 2 tane domates 2 diş sarımsak 1 tane tavuk suyu yarım çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı salça ve 1 tatlı kaşığı karabiber bi tatlı kaşığı pul biber tuzuda kendinize göre işte sonra yeteri kadar kaynamış su dök üstüne kaynasın Çorba havuç ve patates çatalla dokun eriyosa al sonra blendırdan iyice geçir çorbayı yemeklerinin yanına yap Sürekli vitaminli şeyler ye sürekli kilo meyve ye bol bol günde 2 tane muz yiyorum bide kaju ve ceviz içi almışım ikisi karışık ondan sürekli yiyorum kuru incir kayısı onlardanda ara sıra yiyorum
KaranIlgarmom Arifcaninannesi benimde 22+6da gttigimde 600 gramdi ama her bebeğin gelişimi farklıdır çok takılmayın lutfen
melzey Arifcaninannesi bebeğe en güzel kilo aldıran ıspanak, brokoli, muz, kaşar peyniri, süt, çiğ badem, yumurta.. bunları tüketmeye çalış ceviz ye her gün mutlaka ve bol su iç.
Mzgnormann maria12 hayır normal interçelik tencereleri var ya onun içine dediğim herşeyi atıyorum kaynamış suyunuda koyuyorum bi kere karıştırıp koyuyorum tüpe yarım saatte pişiyo içindeki sebzeler suyu yetmezse biraz dahada koyabilirsin ondan sonra blendırdan geçiriyorum tüpten alır almaz
maria12 Mzgnormann soğan ve salçayı kavurmadan kokuyorsunuz dimi öyle karışık şekilde ☺️ Bugün deneyeyim bende
Satinnst sumeyye60 yaa ne guzel kilolarda 🌸ben 26 hafta 4 gunde 850 gr cikti. Cok azmis yorumlari okuyorum da😑
Mzgnormann maria12 evet herşeyi koy tencereye kavurma bişeyi suyla o kendisi kaynar hepsi vitamin daha çok kalıyo
Mzgnormann maria12 1 su bardağı mercimeği iyice yıka koy tencereye 2 adet patates 1 yemek kaşığı salça 1adet soğan 2 adet havuç domates 2 tane 2 tane biber 2 diş sarımsak bu sebsezeleri 4-5 parçaya böl ama hepsini tencereye koy üzerine istediğin kadar tuz bi tatlı kaşığı karabiber bi tatlı kaşığı pul biber yarım çay bardağı sıvı yağ bitanede tavuk suyu üzerine kaynamış suyu koy sonra bırak kaynamaya 15 20 dakika iyice kaynasın çorba baktın içindekiler pişmiş ocaktan al blendırdan geçir Sonra
Mzgnormann maria12 yapınca güzel olursa söyle bana ama bende yapacam bugün yanınada yaprak sarması yapacam 😄 hem çok güzel ve vitaminli hep
maria12 Mzgnormann tamam yazarım mutlaka. Güzel olacak gibi bi his var, içinde her şey var lezzet verir mutlaka 😍