2021annesiyim Yasinimm ahahah ben de acıktımm 34+3 ten selamlar :) valla ben yumurtalı ve peynirli gözleme yapmayı düşünüyorum 😄
FatRam_1703 Yasinimm Peynirli yufka 😋 Yanında çay oh mis 😋🤣 smdi eşimi geçirdim tekrar uyuyup uyanınca yaparım artık😋🤣🤣
NAZ2333 Yasinimm diyet kahvaltimi paylasim 2haslanmis yumurta 2adet ceviz 5adet zeytin Yarim salatalik domates Kasar suzme beyaz peynir🤗birazdan kalkar hazirlarm malum bebiskom kalk diyo bana acikmis kuzucukk🤩💙
Yasinimm Oykuaygun vay domates mi dedi biri onu 5 kilo da yesem 10 kilo da yesem doymuyorum 🤪🤗🥰 iştahım açıldı yemek yiyemeyen ben artık boğazım durmuyor doymak bilmiyorum eşim bile bu durumdan şikayetçi artık 😂😂🤣🤣 batırdın beni batırdın diyor
Yasinimm NAZ2333 afiyet bal şeker olsun bende geliyim mi ne güzel kahvaltı vay öyle 🤪az kaldı doktor banada yazcak diyet listesi 😂🤣
NAZ2333 NAZ2333 sorma yaa basta duzensiz yedim simdi diyet aslinda diyette duzenli beslenme ama her istedigini yiyemiyosun 😢hayirlisiyla dogurim yerim insallahh
Yasinimm NAZ2333 çok teşekkür ederim Allah razı olsun yemiş gibi oldum Rabbim daha çok versin sofranızı şenlendirsin inşallah 🤲🥰❤
asyahumam Yasinimm bugün sağlıklı beslencem 😂 Kahvaltim şuydu : bir tane haşlanmış yumurta, yeşil soğan , beyaz peynir kaşar peynir , domates, beş tane zeytin , iki ceviz , tahin pekmez ve süt 🤗 Boş günüm bugün güzel şeyler yemek istedim mutluyum 🙏
Selinn27 Günaydın ☀️ kızlar hayırlı haftalar olsun bende tüm gece uyumadım sabah 7 gibi uyumuşum şimdi kalktım eşim çay suyu koymuş dışarıdan lokum vs alıyor bende yumurta haşlıcam😂 herkese afiyet olsun 😋
asyahumam Yasinimm ama yumurta ile yeşil soğan çok güzel oluyor bence denemelisin salatasını yapıyorum ben efsane 😋😍