Emine66 Ana kucağı almak istiyorum uygun birşeyler bakıyorum sonuçta birkaç ay kullanılacak aramızda alan varmı yada kullanan onerebileceginiz ürün kacgundur karar veremedim yardımlarınızi bekliyorum
Senayyalcin Emine66 Ben trendyoldan 100-110 TL arası birşeye almıştım zaten az kullanacak bulunsun diye bir bakın isterseniz oraya baya çeşit var.
Duygu3437 Emine66 vaktin varsa biraz bekle bime geliyor 50tlye var arada tabi ne zaman geri Allah bilir ben Bimden almıştım
aannepandaa Emine66 ben letgodan 350 liralık ürünü 100 liraya aldım. Hiç kullanılmamış gibi tertemiz.
Emine66 Senayyalcin evet orda baktımsuan yere yakın olanlar sahada aşağı iniyo yazmışlar yorumlarda en uygunu kanz gibi geldi hem bilgimiz bı marka ve daha yüksek duruyo siz kullandınız mı acaba
Senayyalcin Emine66 Emine hanım daha kullanamadım maalesef bebeğim doğmadı ama çok pahalı birşey olmasına gerek yok bence az kullanacak zaten bunu ve seveceği kullanacağı da kesin değil 😊
Duygu3437 Emine66 valla hiç bilmiyorum bende sanş eseri görmüştüm almıştım bebek şeyleri çok gelmeye başladı bu aralar ama ana kucağı hiç denk gelmedim son 1 aydır
Emine66 Nslhnkr nasıl kulanimi iyimi peki bazı yorumlar insanı yanıltıyor demiri çok kötü yerden yazanlar olmuş da
Mihriiiii Emine66 ben e bebekten comfort sallanan ana kucağı aldim 500 tlye ama teyzesi hediye aldı 🤭
Naazz Ben dolaptan aldım elektrikli kendi kendine sallanabilen 300 liraya aldım sıfırları 1500 TL :) gayet güzel herşeyide yıkanabiliyodu. Kullanır tekrar satarım diye düşündüm.