Livanur22 Kızlar 8+1 hamileyim cuma günü kan testi sonucumda troidim 0 çıktı doktorum dahiliyeye görünmemi söyledi. Hamilelikten önce normaldi troidim. Neden 0 oldu çevremdekiler ilk defa duydum diyor. Değeri 0 olan varmı daha önce bilgi verebilirmi merak ettim ve bu çalışmıyor anlamına mı geliyor
Busra34ybg Livanur22 benim 0.02 çıkmıştı öncesindede hiç öyle sorunum olmamıştı kiminin yükseliyor kiminin düşüyor canım 3 ay ilaç kulllandım normale döndü ilacı kestik ihmal etmeden dahiliyeye görün gebelikte tiroidler çok önemli bebeğin gelişimi açısından
kucuktospam Livanur22 canım 0 hiç çalışmıyor demek değil ters manalı tiroit değerleri. Yani normali 2.5 senin altında olduğu için çok çalışıyor demek. Sakın ihmal etme doktora hemen git çok önemli tiroit değeri çünkü verilen ilacı düzenli kullan hiçbir şey olmaz.
Princessmom Livanur22 gebelik troidi oluyor canım. Benmde yükselmişti. Dahiliyeye git ihmal etme troid çok önemli hamilelikte
Nuray23 Livanur22 benimki 0.01 di. Dahiliyeye yonlendirdi hemen ilac kullaniyorum 9.haftadan beri. Suan 35 in icindeyim. Ihmal etme canim
Livanur22 Busra34ybg benim direk 0 çıktı , bu hiç çalışmıyor mu oluyor yarın gidicem doktora randevu aldım
Busra34ybg Livanur22 çok çalışıyor demek Buda sende kilo kaybı çarpıntı gibi belirtiler yapabilir korkma ben 6 kilo birden verdim ilk 3 içinde ama değerler normale dönünce geri aldım bebeğimin gelişiminde de bi sıkıntı olmadı çok şükür sadece ilacını düzenli kullan ayda 1 aile hekiminden kan takibi yaptır durumunu anlat tiroid ilacı kullanıyorum değer takibi yaptırmak istiyorum de yapıyorlar zaten korkulacak bi durum yok yani merak etme
Isilhanim87 Benim hamilelikte 10 a firladi. İlaçla bu sefer 0 a düştü. Bu sefer 2 ye getirdik falan. Tiroid isi cok zor ilacla düzeliyor :) şuan 1,27 falandi en son
Isilhanim87 Livanur22 şuan 35 hafta Ama.ben fark ettiğimde sanırım 12 13 hafta falandim yanlış hatırlamıyorsam o dönemden beri ilaç kullanıyorum
pol34 Tiroid değeri normal sınırdan düşükse tiroidleriniz hızlı çalışıyor demek. Benim 0,005 ama gebelikle alakalı değil, zehirli guatr var bende. İlaç başlar doktorunuz propcly tadı biraz kötü ama düzenler troidlerinizi hemen
Livanur22 pol34 ilaç içme sıkıntısı var bende büyük hapları içemiyorum inşallah küçük bir haptır çok zorlanırım yutamıyorum elimde olan birşey değil
pol34 Livanur22 yok minicik bir hap, tadı biraz kötü ya da bana öyle geliyordur. Belki size onun bile yarısını yutun der.