cigdmpkr kizlar gogsumun arasi gunes yanigi gibi bisey oldu ve cok kasiniyo bu durumu yasayan varmi aranizda
Nazyun cigdmpkr emzirme sütyenleri yada sporcu atletleri çok rahat sütyen ister istemez yapıyor aklında bulunsun
Abdbahar cigdmpkr çoğu hamilede kararma olur güneş lekesi gibi görümcemizde göğüs çevresi ve altı komple olmuştu ama Doğumdan sonra geçiyor genelde kı bebeklerde oluyor sanırım ☺️
cigdmpkr Nazyun bnde onlardan kullaniyorum canim sutyenlerin demirleri otururken falan cok rahatsiz ediyo kullanamiyorum gebelikte olmaya basladi goguslerimde o kadar buyumedi aslinda neden oldugunu anlayamadim
Nazyun cigdmpkr belki sıcaklarla alakası vardır büyüdükleri için çok kaşınıyorlar bide nemli tutmaya çalış istersen
Aybukealtintas cigdmpkr benimde yaklaşık 2 ay önce oldu, bir anda kaşınmaya başlayıp öyle oldu, 3.4 gündür catlaklar için aldıgım sarı kantaron kremini sürüyorum baya geçmek üzere 🙏🤗
Melisahsendursun cigdmpkr ayni dert bendede olur canim bepanten cilt kremi var ondan baskasi gecirmedi hic bepanten tavsiye ederim yada travozol krem var yeşil olan oda cok faydali
Dk16 cigdmpkr benim de öyle gece yan yatmaktan oluyor Arası terliyor ve tuzdan yanıyor orası ve kaşıntı yapıyor Ben makyaj temizleme solüsyonunu pamuğa döküp orayı siliyorum iyi geliyor