Ayazzzzzz Acaba uyumak için neler yapıyosunuz? Rahatlatici bitki çaylari falan varmidir? 5- e ,6- ya kadar uyuyamiyorum ne zamandir ve artik bedenim bunu kaldiramiyor.
Dyguklc Ayazzzzzz valla bol.bol gun icindr uyumaya calisin imkaniniz varsa bende oyleydim cocuklar gibi agliyodhm uykusuzluktan bi sureden sonra bana iyi gelen bisey olmadi dua ediyorum son 1 ay kaldi simdide gobekten mideden uyuyamiyorum siziyorum resmen biranonce sagliklica bebegklerimize kavusalimda 2 3 gun uyusam diyorum anneme devredip bebegi 😀😀
Berin Ayazzzzzz bende uyuyamıyorum ve korkuyorum surekli geceleri 😐 hamilelik beni baya evhamlı değişik yaptı😶
incirannesi21 Ayazzzzzz benimde özellikle gece oluyor karnımın icnde yanma sırt üstü ve yan yatamıyorum hamileliğin yeniyse bitki ilaçları çayları almamalısın benim yeni kullanamıyorum Malesf sabretmek.lazim😊
umyahsn1010 Ayazzzzzz kesinlikle bende öyleyim bel ve sırt ağrısından uyuyamıyorum. Uykum gelmiyo bi türlü. Hiç bilmiyorum nasıl uyuyabiliriz
incirannesi21 umyahsn1010 gebeliğinin başındayım.bende de bel boşluğu çok ağrıyor ve ic8mde bir yanma korkmalimiyim acaba
Ayazzzzzz umyahsn1010 aslinda pek bir yerim ağrimiyor, belimin ağrisina da aliştim😂35- e girdim artik. Çildirmak üzreyim
Elifbc Benim son 14 günüm ve bebeğim biraz iri artık ne sağa ne sola yatabiliyorum doğru düzgün :( yatağın içinde oturuyorum ve oturarak uyuyakalıyorum :(
Ozgecetindag Ayazzzzzz uyu canim bende öyleydim son ay ah kıymetini bilemedim uykunun ben şimdi çocuk uyusada uyusam diyip uyku egitimi derdi ile uğraşıyorum😅 deliksiz 4,5 saat uyumayi özledim 😅
Ayazzzzzz Ozgecetindag uyuya bilsem keşke ama yok kaç gündür böyleyim, bünyem kaldirmiyor uykusuzluğu artik
umyahsn1010 Ayazzzzzz yaaaa ben 27+5im aşılabilir miyim bilmiyorum 😅 uykusuzluğunuzun sebebi ağrı değil mii 😅
bebekmuhendisi Ayazzzzzz aylardır bende uykusuzum bir ara dalıyorum gece 1.30gibi uyanıp sabaha kadar uyanık kalıyorum 🤦🏼♀️😭sabah uyuyup iki saat sonra güne başlıyorum mesela şuan uyuyamıyorum 😭😭😭
Mavilotta Ayazzzzzz progestan uyku yapıyor ben uyuma amaçlı içiyordum gece ağızdan bir tane, doktoruna sorsana. Haftanı bilmiyorum ama
Nazlcnnn68 Ayazzzzzz yoğurt ye yatmadan ve yatağa girdiğin de YouTube den sesini kıs video izle uyuya kalırsın