Zuhal2205 OuzBeyzaDuran 23+5 haftalığım ayaklarımın şişliği. 38 numara giyiyorum normalde spor ayakkabılarım olmuyo. 40 numara sandalet bakıcam mecbur
Deletedmom19 23+2 canım bu ara ayaklarım şişmeye başladı 😞yediklerime de dikkat ediyorum ama ara ara şişiyo sende durumlar nasıl?
Nazyun Bende 23 haftalığım ellerim ayaklarım Şişiyo parkelerde yatıyorum yanıyor elim ayağım her yerim
Nazyun Deletedmom19 ay bilmiyorum tuzluda yemiyorum suda içiyorum ama anlamadım beni çok rahatsız ediyor bu durum
Deletedmom19 Nazyun Bende özellikle çok su tüketiyorum. Bi kaç gündür benimde şişmeye başladı ve Ağrı yapıyo şişince hemen ayaklar yukarı kaldırıyorum 😞şimdiden bu haldeysek yandık
Minnaksercecik Nazyun ananas şişliğe iyi geliyormuş cnm ve bol bol karpuz tüket sıvı olduğu için şişlik olmasını engelliyormuş
Nazyun Deletedmom19 ah sorma bide kramplarım beni öldürecek bacağıma gece bi giriyo agrıdan aglayacak duruma geliyorum
Minikannecik biz 24+1 haftalık olduk Vajinamdaki ağrı devam ediyo cok yatinca kalkarken oluyo genelde...Karın sertleşmesinden dolayi ftil kullaniyorum ona rağmen yinede oluyo ara ara...iki gündür gözlerim cok kuru kirpiklerim birbirine girdi ve cok sulaniyo aciyo burnumda tikali...Ayaklarimda ben bi şişlik gormuyorum farketmiyorum ama kendi coraplarim iz yapiyo o yuzden esimin coraplarini giyiyorum kiyafetlerimde artik olmuyo ...49 kiloydum hamile kaldigimda şuan 55 oldum surekli yatiyorum kasilma oldugu icin kokruyorum cunku 😕