Aszey2012 Aşırı bulantı ve kusmaya iyi geldiğini düşündüğünüz neler var acaba 4+1 iz ne yesem fazlasıyla çıkartıyorum zaten zorla yiyorum.
Duyguderinderen Aszey2012 ben hep hafif şeyler yedim peynirli tost çubuk kraker ayva ekşi elma yoğurtlu makarna bunlar bana çok iyi geliyordu
symyldrm Aszey2012 bende aynı durumdaydım saolsun anne adayları bana prilam dr diye bir ilaç önerdi doktoruma da sorarak kullanmaya başladım şuanda gayet iyiyim bulantı kalmadı
Dilekcnkn Aszey2012 kraker tuzlu leblebi soğuk meyve ve uzanmak ben su içince çok bulanıyor prilam geçirdi ama aşırı uyku yaptı bende çocuklar olduğu için bıraktım
Peri6606 Canim soguk biseyler yemen rahatlatir. Ben kusmam yok ama asiri bulantim var salatalik tuzlayıp yedim devamli o rahatlatti. Agzin bos kalmayacak hic. Biliyorum biraz zor bisey bu ama zorlaman gerekiyo insAllah uzun surmez
G-Enguder Vallah bende bulantılar da kötü durumdayım 13 hafta oldu hala kesilmedi bende prilam dr ile rahatlıyorum
Merosing Aszey2012 Doktorunuza danışmadan hiçbir ilacı kullanmayın iki canlısınız unutmayın:) ben prilam Dr nin hiçbir faydasını görmedim gaviscon şurup verdi doktorum memnunum şuan :)
momandson Aszey2012 doktora danışın prilam verebilir ben prilamı kullanana kadar sadece çubuk krakerle beslenebiliyordum şimdi atmadığım günler hala sabahtan akşama kadar kusuyorum resmen
Giz3ww Aszey2012 hiç bir gıda yardımcı olmadı malesef bazen ekmek tuzlu beyaz peyni yatıştırdi ama ogurmelerden tansiyonum düşüp bayilinca doktorun verdiği ilacı kullanmaya karar verdim araştırdım sadece hamileler için üretilen bir ilaç prilam Dr 25 haftaligim hala geçmedi ve kullanıyorum doktorum bırakmak için kendini zorlama sonuna kadar kullanabilirsin için rahat olsun dedi.