1Prensesannesiiy Ay bor tuhaf oldum kızlar ilk bebeğimde burada 9 ayini geçirmiş bir aneyim şimdi yeniden hamilelik düşünüyorumm bakalım nolucak happy kids te takiliyodum ama geri döndümmmmmmm
Elifkylc 1Prensesannesiiy kız biz daha hamile kalmaya çalışıyoruz sen ilkini doğurmuş ikincisi için buraya geliyon maşallah subanallah 🥰🥰😂
1Prensesannesiiy Min_demirkol hosbuldukk 🤣🤣 yine aksiyonlu günlere geri dönüyorum tabiki rabbim.nasip.ederseeee
Elifkylc 1Prensesannesiiy amin ecmain kardeşim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️❤️❤️ Hoşgeldin bu arada
Anne88 Elifkylc elif sen ne kadardır evlisin bende 5 aylık evliyim çocuk istiyoruz inşallah seninde benimde güzel haberlerimizi tez zamanda alırız 🥰
1Prensesannesiiy Min_demirkol offf korkulu geceler kaç haftalık oldu muhabbetleri ne olcak muhabettleri allahım geliyorummmm🥰🥰 1 yıl 5 aylik 🥰🥰🤣
Min_demirkol 1Prensesannesiiy Yürek mi yedin yiğidim 😂 ikincisini yapmam diyorum o kadar bezdim 😂 az keyfine bak ya acele etme 😂
Elifkylc Anne88 bir yıllık evliyim kuzum ❤️İnşallahh gülümm bu ay umutluyum olursa haber vercem sana sende bana haber ver adetin ne zaman
Anne88 Elifkylc 24ünde canım inşallah güzel haber alırız sende Bende Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 😍
Elifkylc Anne88 amin inşallah benim de 22 sinde 2 gün var aramızda bide aynan da hamile oluyormuşuz devre oluruz artık😂😂