Cansu_09 gulsahalp bizde 15+3 bisey yok bugün kasık agrım olduğu ıcın hastaneye gıttım doktur döndugu ıcın olabılır dedı salı kontrol var
ikincimucizemmmm gulsahalp ilk hamileliğimde 18. Haftada seyerme şeklinde hissetmiştim şimdi ikinciye hamişim daha erken hissedersin dikkat 12+4 üm bekliyorum bakalım
Muratnannesi gulsahalp ben aslında 13. Haftadan beri hissediyorum tekme şeklinde değil kayma gibi peritonog çok zayıfsın hissedersin dedi 42 kilo ile hamile kaldım bu arada. 15 haftada sert bi tekme ile başdık☺️ 17+4 üz kıpır kıpır maşallah Nare m. (KIZIM) zayıf gebelik ve 2.gebelikde daha erken hissediliyor
Ddmbcglu gulsahalp 15.te hssettim ilk çok hafif hafif balık çırpmasımı desem değişik şimdi 21 deyiz efsane vuruslar başladı ☺️
Cansu_09 ikincimucizemmmm Rabbim Sağ salım gelmelerını nasip etsın kolay bır hamılelik gecırmemız dılıgımle 😘🤰🏼🤰🏼
NurrA 17 haftada hissetmiştim mısır patlıyor gibi ard arda 6 7 kere atmıştı elimi koydum emin olamadım eşim yanımda oturuyordu o da dokundu ilk tekmelerini aynı anda hissetmiştik muhteşem bir histi 🥰 Rabbim herkese nasip etsin inşallah
leyla_ok gulsahalp ilk gebeliğim. 17 haftada hissetmiştim seyirme şeklinde bazende pıt pıt gibi.Şimdi 19 haftaya girmek üzereyiz.🥰 sanırım bu iş bünyeden bünyeye değişiyor.Genelde ilk gebelikte 20 haftayı vs buluyor diyorlar ama buna pek inanmamaya başladım.
Krizantem_ gulsahalp Ben 16da hissettim ilk gebeliğim ama zayıf hamile kalmamin etkisi olabilir ilk gebelikte 20. Haftayı buluyormuş doktorum demisti