Pandam75 Merak ediyorum detaylıda cinsiyeti değişenler var mı? Son zamanlarda çok duyar olduk bunları
BegumIscanTunc Pandam75 bende bunu çok merak ediyorum Çarşamba detaylım var merak içindeyim değişen varmı yokmu
tgul Pandam75 Evet var. 17. Haftada devlet hastanesinde kontrole gitmiştim, doktorum kıza benziyor dedi. 21. Haftada özelde hem doktor kontrolünde hem de detayli ultrasonu yapan doktordan erkek olduğunu öğrendik.
Omerhatice BegumIscanTunc kaçıncı hafta canm senin benimde çarşamba günü detaylim var hem heyecanlıyım inşallah yüzünü falan gösterir diye hemde stres li Allahn izniyle tertemiz çıkar herseyimiz insallah
Asyaayaz1 sabah bunun cevabını öğrenicem inşallah doktor değişmez net desede okuduklarım kafa karıştırıyor😂
Asyaayaz1 Pandam75 banada kız denildi ama ben değişiceğini düşünmüyorum tahminlerde yanılma olur ama Bebek pozisyonu gayet açık netse değişmez sağlıkla gelsin yavrularımız🌸
BegumIscanTunc Omerhatice 20+5 hafta olduk şuan 21. Haftada giricem inşallah detaylıma amin inşallah güzel çıkar güzel sonuçlar alırız Rabbimin izniyle 🤲🤲🤲