Dilan9280 Hatice4446 ahh benimde başladı oturtamıyorum oturduğumda agrı yapıyor kalktığımda agrı bulaşık yıkıyorum az duruyorum ayakta agrı dayanılmıyor artık uzanıyorum birazda olsa diniyor agrı neden olduğunu bilemiyorum hayla
Hatice4446 Serifedebiyat magnezyum kullanıyormunz benim de bel ağrım başladı kramp da gece aniden giriyor bazen
Whiteangel111 Ben 25 e girdim hamileligin basindan beri bel ve bacaklardaydi simdi sırtimada gecdi magnezyumda aliyorum ama sadece hafifletiyor ani bir hareket de kalkamıyorum oldugum yerden farmasinin at kestanesi balsami biraz rahatlatiyor 💁♀️
enisenalbant Dilan9280 Bebek büyüdüğü için artık baskı uyguluyor sırta,birde ister istemez duruş bozukluğumuz var o yüzden oluyor maleswf😱
Dilan9280 Hatice4446 ben daha düşünemedim yani aklıma cok bi isim geliyo ama Ela vardı aklımda hep derdim kızım olursa adını Ela koyarım diye görümcem Ela ismini cok seviyordu onun cinsiyeti kızdı sonra erkek oldu cinsiyet bende dedim Ela yaparsam yanlış anlar diye yapmak istemedim aklıma Elif’te geldi aslında 🤔